Pànxing Digital

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Notícies –

Mantenir-se en forma i activar la circulació

Morning yoga. Woman practicing yoga in Cow Face Pose
Morning yoga. Woman practicing yoga, holding hands behind back, Cow Face Pose

Per consejosdebelleza.com / AMIC


Seguint uns senzills consells, compatibles amb el nostre dia a dia, podrem millorar la nostra circulació al mateix temps que guanyem en flexibilitat.

Segons paraules de Steven Gallo (nutricionista novaiorquès), el millor exercici per a mantenir-se en forma i activar la circulació és estirar-te de 3 a 4 minuts després de despertar. Tot seguit, moure braços i cames i caminar 20 minuts diaris. Segur que aquest és un consell que més d’una persona adorarà. En especial, les que no els agrada anar al gimnàs, fer aeròbic o aixecar pesos.

Al llit podem fer molts exercicis, com ara flexionar les cames, i pujar i baixar-les 6 vegades. També podem moure els malucs d’un costat a l’altre. A internet hi ha molts exercicis per a practicar que poden servir-te d’inspiració i ajuda. Després, ja dempeus, pots estirar els braços com si volguessis tocar el sostre, doblegar la cintura d’un costat a un altre, apujar i abaixar el cap i després moure-la d’un costat a un altre.

Recorda també caminar vint minuts diaris a pas lleuger i després, torna a realitzar estiraments. A part de mantenir-te en forma i activar la circulació, amb aquests exercicis, segur que anirà augmentant la teva flexibilitat dia rere dia.

Si t’ha agradat llegir l’article Mantenir-se en forma i activar la circulació, també et pot interessar llegir l’article 5 raons per les quals no perds pes.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.