Pànxing Digital

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies –

Mesures d’obertura progressiva: 1r tram

infografia_mesures_alerta5_tram1__1_

La reobertura serà progressiva, ordenada en quatre fases que s’aniran succeint a condició que l’evolució de la situació sanitària sigui favorable. En cada fase anirem recuperant la normalitat de la qual gaudíem abans de la pandèmia

La favorable evolució de la situació sanitària actual, de mica en mica, permet que la nova normalitat es vagi estenent al nostre dia a dia. Hem pogut recuperar el cafè del matí al nostre bar preferit. També podem acudir al gimnàs a activar-nos de nou físicament després de setmanes d’inactivitat en aquests equipaments. Tornarem, gradualment, a omplir patis de butaques de teatres i cinemes per gaudir de la cultura, tan necessària avui.

No obstant això, aquesta tornada a la normalitat serà gradual, manada per uns plans de reobertura de l’activitat, redactats per la Generalitat de Catalunya, que ens marquen unes fases a seguir. En són quatre, i anirem avançant a través d’elles en funció de la correcta progressió de la situació sanitària. En cada una d’aquestes fases recuperarem un bocí de la normalitat prepandèmia, fins a assolir-ne la plenitud, per sempre més marcada per la Covid-19.

Des del 23 de novembre i fins al 6 de desembre, si tot avança favorablement, estem instal·lats a la fase 1, que ens permet dur a terme les següents activitats:

 

Mesures d'obertura progressiva: 1r tram
Aquestes són les activitats que podem dur a terme a la fase 1 de reobertura – Generalitat de Catalunya

Si t’ha agradat llegir la notícia Mesures d’obertura progressiva: 1r tram, també et pot interessar llegir les diferents notícies que trobaràs al nostre web.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.