https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Notícies – Maresme

Obert el termini per a participants nous Argillà Argentona 2021 Fira Internacional de Ceràmica Argentona, 2, 3 i 4 de juliol

Maresme
logo-argentona
El Museu del Càntir i l'Ajuntament d'Argentona es disposen a celebrar els dies 2, 3 i 4 del proper juliol una nova edició de Argillà Argentona - Fira Internacional de Ceràmica.

Fins el 31 de març obert el període de sol·licituds per a nous participants per a participar a Argillà Argentona 2021 – Fira Internacional de Ceràmica

La fira d’Argentona està agermanada amb les altres fires “Argillà” que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), pel que els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d’Argentona. 

L’horari de la fira serà de 10 h del matí a 22 h del vespre (amb pausa de 14 h a 17 h), pels carrers centrals de la vila, amb demostracions de terrissa tradicional, tallers de torn i de rakú, mostra de cinema sobre ceràmica, exposicions de ceràmica contemporània, trepitjada de fang i altres.

Com a novetat els nous participants seleccionats a participar-hi també passaran a formar part de la Fira Virtual Argillà Argentona estrenada l’any passat des de la web www.argilla.cat i des d’on cada ceramista pot oferir els seus productes de forma permanent. Un cop acceptada la sol·licitud el participant rebrà informació dels textos i la documentació gràfica necessària per a la web. 

Argillà

El Museu del Càntir va estrenar el 2020 Argillà Argentona – Fira Virtual de Ceràmica, un espai on es desenvolupen, en línia, gran part de les activitats de la fira presencial que celebrem anualment pels carrers d’Argentona. 

Al lloc web: www.argilla.cat, s’hi troben representats gran nombre dels expositors que assisteixen anualment a la fira, amb la seva oferta ceràmica, així com vídeos on es mostren diferents aspectes de l’ofici de ceramista filmats expressament per a l’ocasió, com una cuita amb la tècnica del rakú, o demostracions de terrissa tradicional a càrrec del terrisser Josep Matés,  una visita virtual al museu i d’altres activitats que any darrere any hi anirem afegint.

Les dates de la fira queden subjectes a modificació o anul·lació en funció del que la situació epidemiològica ens permeti. Us anirem informant mitjançant la web del museu www.museucantir.org, la web de la fira virtual www.argilla.cat i les xarxes socials.

Font: www.museucantir.org

Si t’ha agradat la notícia Obert el termini per a participants nous Argillà Argentona 2021 Fira Internacional de Ceràmica Argentona, 2, 3 i 4 de juliol, també et pot interessar Cafè de Mar obre sol·licituds per allotjar nous projectes d’economia social al Viver d’empreses.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.