https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Maresme

Obertes les inscripcions a la Universitat de l’Experiència

Maresme
logo_premia_mar
Ja està obert el període per fer les inscripcions per assistir a les conferències del programa de primavera de la Universitat de l'Experiència de la Ramon Llull, l'aula d'extensió universitària A12, que començarà l'1 de març. Per quart any consecutiu, aquest programa es fa a Premià de Mar a través de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras.

Fins al 14 de juny, i amb dues sessions mensuals, s’han obert les inscripcions per assistir a les conferències del programa de primavera de la Universitat de l’Experiència de la Ramon Llull. El programa presenta un total de 7 sessions monogràfiques en les quals destacats especialistes tractaran temes com la conservació del patrimoni cultural en paper, pensadores i artistes de l’Edat de Plata, l’erotisme des de la filosofia, l’emergència climàtica o l’evolució econòmica basada en paràmetres econòmics i socials, a càrrec del doctor en Ciències Econòmiques Santiago Niño Becerra, d’altres.

La programació de primavera de la Universitat de l’experiència inclou també un seminari que sota el títol de “Llegendes, mites i mentides en la Història” impartirà l’historiador Àngel Casals.

Inscripcions

Les inscripcions es fan en línia. Les places s’assignaran seguint l’ordre d’inscripció. Com a novetat per a aquest quadrimestre la quota d’inscripció són 40 € (preu reduït).

Les sessions seran de 18.30 a 20.15 h i seran en línia a través de l’aplicació zoom.us. En cas de poder-se fer presencialment s’avisarà oportunament a l’alumnat.

inscripcions

Per a més informació podeu trucar al telèfon 934 399 459 o bé escriure a l’adreça electrònica a12@blanquerna.url.edu.

Font: www.premiademar.cat

Si t’ha agradat llegir la notícia Obertes les inscripcions a la Universitat de l’Experiència, també et pot interessar llegir El Consorci de Promoció Turística engega el concurs d’Instagram #naturamaresme2021.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.