https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Maresme

PIMEComerç donarà suport al comerç de Premià de Dalt

Maresme
La trobada va tenir lloc a l'Ajuntament amb l'assistència del president de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès.

El 3 de juny es va celebrar l’acte oficial de l’acord pel qual PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord donarà suport a l’Ajuntament de Premià de Dalt per tal d’acompanyar al comerç del municipi i enfortir l’associació de comerciants de Premià de Dalt, creada l’any 2020.

A l’acte, que s’ha dut a terme a l’Ajuntament de Premià de Dalt, han assistit el regidor de Promoció de la Vila i Desenvolupament Local, Carles A. Medina; el president de PIMEComerç Maresme i Barcelonès Nord, Carles Gironès, així com membres de la junta directiva de l’Associació El Nostre Comerç, i de l’àrea tècnica tant de l’ajuntament com de PIMEComerç.

La Taula de Comerç de Premià de Dalt la conformen els membres de la junta directiva de l’entitat, així com per la regidoria de Promoció Econòmica i la coordinadora territorial de PIMEComerç, i és l’eina per treballar de forma conjunta pel comerç del municipi.

Pròximament s’espera que l’entitat presenti als seus socis el nou pla de treball 2021 a l’Assemblea Ordinària Anual. L’entitat ja compta actualment amb una pàgina web desenvolupada el 2020 amb el suport del consistori que funciona com un market place del municipi.

PIMEComerç - Ajuntament Premià de Dalt

Font: Ajuntament Premià de Dalt

Si t’ha agradat llegir la notícia PIMEComerç donarà suport al comerç de Premià de Dalt, també et pot interessar llegir Inici de la campanya “Som les Entitats de Mataró. Coneixe’ns.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.