Pànxing Digital

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Notícies –

Puigcerdà farà proves de covid-19 a persones de 18 a 40 anys

Puigcerdà farà proves de covid-19 a persones de 18 a 40 anys
Pla mitjà on es pot veure un sanitari fent una prova PCR a un veí del barri de Balàfia de Lleida en el marc del cribratge massiu per trobar asimptomàtics de covid-19, el 28 d’agost de 2020. (Horitzontal)

Les proves es faran el 9 i el 15 de setembre i s’ha fixat un topall màxim de 40 tests per cada mitja hora

L’Ajuntament de Puigcerdà durà a terme un cribratge de covid-19 destinat a quatre col·lectius diferents. Hi participarà també el Departament de Salut, l’Àrea Bàsica de Salut de Cerdanya (Fundació Hospital de Puigcerdà) i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Les proves es faran al Casal d’Avis Sant Domènec el 9 i el 15 de setembre i aniran dirigides a persones de 18 a 40 anys.  Estan pensades per a persones que hagin pogut tenir exposicions de risc, personal docent i personal d’administració i serveis dels centres educatius.  També hi tindran accés els professionals del sector de l’hoteleria i del comerç i els seus familiars directes. Es preveu fer un màxim de 40 tests cada mitja hora. Això suposa un total de 1.280 proves.

Cal inscripció prèvia

Els interessats en participar en el cribratge s’hauran d’inscriure, a partir del dilluns 7 de setembre, a través del formulari que trobaran al web municipal de l’Ajuntament de Puigcerdà. Així doncs, en aquest formulari, s’haurà d’indicar la franja horària en què us inscriviu. Si teniu algun dubte podeu adreçar la vostra consulta al mail comunicacio@puigcerda.cat i al telèfon del CAP de la Vila 972880150.

Cribratge específic per al personal docent

Les proves per al personal dels centres educatius tindran lloc el dimecres 9 de setembre, al Casal d’Avis Sant Domènec (passeig 10 d’Abril) de Puigcerdà. El personal dels centres educatius no s’han d’inscriure a través del web de l’Ajuntament de Puigcerdà, sinó a través de la direcció del centre corresponent, i acudir al Casal d’Avis a les franges horàries preassignades que es poden consultar al següent enllaç.

Si has trobat interessant la notícia Puigcerdà farà proves de covid-19 a persones de 18 a 40 anys, també et pot interessar Les mascaretes en temps de coronavirus: cuida’t i cuida el medi ambient.  

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.