https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Notícies – Maresme

Rutes gamificades per fomentar la cultura al Maresme

Maresme
http://app.turismemaresme.cat
Cada una de les quatre rutes consta d’enigmes que s’han de resoldre a les ubicacions corresponents per anar-les superant.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat unes rutes gamificades per promocionar la cultura al Maresme entre el públic familiar i jove. Només és necessari disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a internet i accedir a la pàgina web app.turismemaresme.cat per tal de començar qualsevol de les quatre rutes que divideixen la comarca geogràficament de sud a nord.

http://app.turismemaresme.cat

Prenent com a fil conductor la iaia del Maresme, el personatge ideat pel Consorci per fomentar el turisme familiar, les rutes tenen el nom d’alguns dels seus amics emplomallats: a l’Alt Maresme es pot fer la ruta de la Puput, al Baix Maresme és la ruta d’en Picotet, al Maresme Centre hi trobem la ruta de Cames Llargues i, al Maresme Centre-Alt, la ruta d’en Xatrac.

Cadascun d’aquests itineraris té entre 13 i 15 reptes, als quals li corresponen una ubicació en la que s’ha de resoldre un enigma. Pot ser un trencaclosques, una endevinalla, un element amagat… i cada enigma va acompanyat també d’informació interessant i curiositats. D’aquesta manera, qui faci les rutes descobrirà coses noves de la comarca tot visitant els seus racons.

Com que cal viatjar d’un municipi a un altre, es pot aturar el joc i tornar-lo a reprendre un cop estiguem a la nova ubicació. Al finalitzar l’itinerari descobrirem, a través d’un pòdium, qui l’ha acabat amb menys temps. A més, acabar una ruta té recompensa! Es poden aconseguir descomptes als establiments de la comarca, com un 2×1 en una ruta infantil a lloms d’un ruc a Rukimon, un 10% de descompte a la masia de turisme rural Can Rosich o un 2×1 en una sortida en veler amb Cara al Vent. Aquestes i moltes ofertes més t’esperen al final de cada itinerari.

Una activitat per aventurers i aventureres amb ganes de descobrir la comarca aprenent i jugant. El Museu Municipal de Nàutica del Masnou, el jaciment de Ca l’Arnau de Cabrera de Mar, la Torre Verda de Caldes d’Estrac o el Castell de Palafolls són alguns dels llocs pels quals passen les rutes.

Reuneix a família o amics, carrega bé el mòbil i a jugar!

Font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

Si t’ha agradat llegir la notícia Rutes gamificades per fomentar la cultura al Maresme, també et pot interessar llegir El Maresme s’omple d’activitats per Nadal!.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.