Pànxing Pirineus

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya Pirineus

Sons de l’Era, el festival popular a la Cerdanya, es consolida

Cerdanya Pirineus
sons de l'era
La cultura a l'abast de tothom a Prats i Sansor.

El 27 de maig de 2023 se celebra la segona edició de Sons de l’Era, un festival de música gratuït pensat per a tots els públics, de caire proper i familiar. En aquesta edició l’organització es proposa ampliar l’horar del festival, començant a l’hora del vermut i oferint tallers, firta d’artesania i mostres vàries d’entitats de la comarca com ara la Colla Castellera de Cerdanya.

sons
Cartell 2a edició del festival Sons de l’Era

El festival, ubicat al costat de l’antiga fusteria Teixidor, a Prats i Sansor, segueix amb la voluntat de crear nous espais de cultura, trobada, intercanvi i oci de caràcter local i de proximitat als veïns i veïnes de la comarca.

Sons de l’Era és fruit de la il·lusió d’un grup d’amants de la música, la cultura i la natura, que amb el desig de tirar endavant aquest projecte creen l’Associació Festuca Gautieri, declarant-se així en favor de la cura de l’entorn natural. És per aquest motiu que un dels eixos a destacar del festival tracta de generar el mínim impacte ambiental.

El Festival començarà a l’una del migdia amb un vermut musical. Al llarg de la jornada tindrem l’actuació de Lanzaco, Amor de Dj & The Pockets, Elsa Guerra, VéMó djs i Rita la Pinchaora, que aniran posant música en diferents moments del dia, i altres artistes que encara manca confirmar.

Gaudirem també d’un espai gastronòmic portat per gent de la comarca, amb tres food trucks amb opcions vegetarianes, veganes i sense gluten, que podrem acompanyar d’una bona Pirata, la cervesa artesana catalana guardonada amb diversos premis i reconeixements.

Sons de l’Era està organitzat per l’Associació Festuca Gautieri i compta amb el suport i participació de l’Ajuntament de Prats i Sansor, i altres noves col·laboracions.

Si t’ha agradat llegir la notícia Sons de l’Era, el festival popular a la Cerdanya, es consolida, també et pot interessar llegir El futur Arxiu Comarcal de la Cerdanya disposarà de més espais i recursos adequats per preservar i donar a conèixer la documentació de tota la comarca.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.