Pànxing Digital

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies –

Súper sèries VS Aeròbics

Fitness equipment for home training
Fitness equipment for home training

Font: Consejosfitness.com – AMIC


Els dos mètodes d’entrenament compten amb exercicis eficaços per perdre pes. A continuació veurem quin dels dos és més indicat i per què

Quan ens apuntem al gimnàs, un dels objectius és cremar calories i baixar el percentatge de greix. Per a això, seguim diferents tècniques d’entrenament, tant el treball aeròbic com les súper sèries amb pes. Us presentem el combat Súper sèries VS Aeròbics. Quin dels dos és millor?

L’exercici aeròbic és un dels més efectius per baixar els quilos de més. Amb ell sotmetem el nostre cos a un treball constant i de baixa intensitat durant un període prolongat de temps. Aconseguim que s’augmenti el metabolisme i per tant, la crema de calories. Gràcies a això obtindrem l’energia de la glucosa per a obtenir-la dels greixos.

D’altra banda, les súper sèries, es duen a terme de la mateixa manera que quan treballem l’augment de volum muscular (hipertròfia). La diferència rau en el fet que aquí disminuïm la càrrega i augmentem el número i temps de les repeticions. Amb aquest, no podem allargar l’exercici tant com amb el treball aeròbic. No obstant això, tonifiquem més els músculs, per la qual cosa augmentem el metabolisme basal del nostre organisme.

Per tant, els dos tipus d’exercicis són bons per a fomentar la crema de calories. El millor, però, és alternar-les, perquè el cos no s’acabi acostumant i obtinguem un millor resultat.

Si t’ha agradat llegir l’article Súper sèries VS Aeròbics, també et pot interessar El material esportiu imprescindible per a entrenar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.