https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Notícies – Maresme

El TecnoCampus obté el reconeixement Cycle Friendly Employer

Maresme
tecnocampus
La Federació Europea de Ciclistes reconeix els esforços del per promoure l’ús de la bicicleta en el dia a dia de la comunitat. El TecnoCampus ha obtingut la certificació com a centre de treball Cycle Friendly Employer, un reconeixement impulsat per la Federació Europea de Ciclistes. L’objectiu és destacar i posar en valor la tasca de empreses, administracions i organitzacions en el foment de l’ús de la bicicleta entre els seus empleats i estudiants.

Reconeixement ECF

La Federació Europea de Ciclistes (ECF) reconeix així els esforços del Tecnocampus en aquest àmbit, que durant els últims mesos ha implementat diverses mesures per facilitar els desplaçaments diaris en bicicleta de la seva comunitat.

Entre altres mesures, el TecnoCampus ha implementat diferents accions en els següents àmbits amb l’objectiu d’incrementar l’ús de la bicicleta en els estudiants i treballadors:

  • Àmbit d’informació, comunicació i motivació: participació en campanyes de promoció de la bicicleta, disseny d’un mapa ciclista al voltant del TecnoCampus, sessions de capacitació per a l’ús de la bicicleta, informació en xarxes socials sobre els beneficis de la bicicleta, etc.
  • Àmbit de coordinació i organització: augmentar l’ús de la bicicleta a través de diferents accions i d’un/a referent BikeHero a l’empresa, coordinació amb altres empreses i ajuntaments.
  • Àmbit de serveis: disponibilitat de recursos i serveis per facilitar l’ús de la bicicleta.
  • Àmbit d’infraestructures: qualitat i característiques de l’aparcament per a bicicletes, vestuari per a estudiants i personal treballador, dutxes, connexió amb carrils bici.
  • Àmbit de Gestió de l’aparcament de cotxes: transformació de places de cotxe en aparcament de bicicletes.
  • Àmbit de trànsit de clients i visitants: aparcabicicletes per a clients.

Projecte Cycle Friendly Employer

El projecte Cycle Friendly Employer aspira a posar en valor a les institucions públiques i privades que aposten per implementar mesures relacionades amb la bicicleta com a eina per avançar cap a una mobilitat més sostenible i la reducció d’emissions contaminants en els processos i rutines dels centres de treball.

TecnoCampus Cycle Friendly Employer
TecnoCampus ha implementat diferents accions en els següents àmbits amb l’objectiu d’incrementar l’ús de la bicicleta en els estudiants i treballadors

Bikefriendly Group és l’empresa responsable a nivell estatal d’avaluar el grau d’adequació de les entitats públiques i privades i de reconèixer a aquelles que compleixin els paràmetres establerts per la certificació CFE.

Les organitzacions que volen ser reconegudes com a Cycle Friendly Employer han d’implementar altres mesures que serveixin per fomentar l’ús de la bici entre la plantilla, com ara la participació en els premis 30 Dies en Bici al treball del mes d’abril, la competició anual de ‘Bike to Work’ al maig, la posada en marxa d’un programa d’incentius o de campanyes periòdiques per fomentar l’ús de la bici, un mapa de rutes segures per arribar a la feina, un espai de manteniment bàsic per a bicis o promoure la formació en temes de bicicleta i mobilitat.

Tecnocampus - Cycle Friendly Employer Certification

Font: www.mataro.cat

Si t’ha agradat llegir la notícia El TecnoCampus obté el reconeixement Cycle Friendly Employer, també et pot interessar Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.