Pànxing Digital

25, juliol del 2024

Search
Close this search box.

25, juliol del 2024

Notícies –

Tornen les passejades en barca a l’Estany de Puigcerdà

Tornen les passejades en barca a l'Estany de Puigcerdà

L’Ajuntament torna a posar en marxa el servei de passejades en barca a l’estany de Puigcerdà, un clàssic d’oci estiuenc a la localitat ceretana.

El servei estarà disponible fins el dia 13 de setembre i se’n podrà fer ús de dilluns a diumenge al matí, de 11 a 13:30h i les tardes de 16:45 a 21h. Els matins de dimarts i dimecres romandrà tancat però les tardes de dimecres es reprendrà l’activitat a les 17:15h.

El preu de l’activitat és de 3€ per persona per mitja hora de passeig. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Degut a la situació sanitària causada per la Covid19 l’organització vetllarà en tot moment per la seguretat dels usuaris i el compliment de les normes de seguretat vigents.

Per completar l’activitat podeu acostar-vos a la caseta del Bibliollac i fullejar llibres, contes, revistes o diaris en un ambient de lectura fresc i informal.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Tornen les passejades en barca a l’Estany de Puigcerdà també et pot interessar llegir Continuen les activitats a l’Espai Ermengol

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.