Pànxing Digital

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Turisme Actiu –

6a ed. dels Benet Games de Sant Fruitós de Bages

ae88fed3812ce9ff79f75a9aed12c5ec.jpg
El festival d’esport, natura i música a l’aire lliure organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages serà aquest 2019 els dies 5 i 6 d’octubre i arriba amb més força que mai.
Els Benet Games és un festival consolidat en el territori que aplega més de 25.000 visitants durant tot el cap de setmana. Prop de 15.000 nens i nenes participen de les més de 40 propostes lúdiques repartides pels 8 espais. És una cita obligada per a totes les famílies actives i també pels amants de les activitats i esports outdoor. 
 
Dins el marc dels Benet Games, se celebra la segona edició del festival de mini càmeres “Real VideoStories”. És un concurs obert a tothom, on els participants hauran d’enviar una gravació feta amb una mini càmera o dispositiu mòbil mentre practiquen algun esport de forma individual o col·lectiva dins les categories terra, aigua i aire. Per participar-hi, els concursants hauran d’entrar a la pàgina de Facebook Benet Games i penjar el seu vídeo a la plataforma EasyPromos o publicar-lo a Instagram mencionant @real_video_stories i amb el hashtag #realvideostories.
 
Algunes de les activitats que trobareu en els Benet Games són: rocòdrom, tirolina, tricicles reclinats, bateig de submarinisme, paddle surf, pumptrack, inflables, ponis, cavalls, tallers, circuit d’habilitats de fusta i d’iniciació a la bicicleta, entre moltes altres!
Pel que fa les proves esportives, el dissabte hi haurà la caminada solidària, apte per a tots els públics. Tots els diners de les inscripcions aniran en benefici de la Fundació Althaia per destinar-los a la millora de l’atenció a infants i joves. El plat fort de diumenge dia 6 és la KiaRacede 6 km i 12 km, que tindrà com a principals ingredients el fang, l’aigua i la diversió.
 
L’horari del festival serà dissabte de 10 h a 20 h i diumenge de 10 h a 15 h. Dins d’aquesta franja horària també hi haurà animacions musicals amb ball i coreografia obertes a tothom qui vulgui participar. També hi haurà exhibicions de salts amb bmx i l’streetworkout, entre d’altres.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.