Pànxing Digital

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Turisme Actiu –

Arriba la segona temporada d’Horrorland, amb 8 noves atraccions

c85db20c2a674d6ac8f865a23e3798a2.jpg
El parc del terror que aquest any estrena 8 atraccions noves necessita 170 treballadors; 35 més que l’any passat. Es busca personal amb i sense experiència per cobrir els 18 dies d’obertura a partir del 4 d’octubre. 

11 atraccions; 8 d’elles 100% noves.
 
Aquesta temporada Horrorland estrenarà 8 noves atraccions, 2 escenaris polivalents i ampliarà la seva zona de restauració.  El parc ubicat a Cercs vol seguir apostant pel terror de qualitat, la creació d’experiències úniques i la innovació. Valors clau que l’any passat ja el van fer mereixedor del premi més important del sector del terror, els Scare Awards com a millor Scream park d’Europa.
 
Una de les novetats estrella serà l’atracció Zombie Killer on els visitants podran disparar amb pistoles de paintball, Zombies i dianes en un camp de tir exterior. Una experiència de pura adrenalina única a Europa construïda al llarg de 4.000m2 carregats d’efectes especials, foc, llum i so.
 
L’extreme House Psycho Xtreme aquest any també canvia per complet. Una experiència individual on els visitants viuran diferents situacions angoixants totalment immobilitzats portant al límit les seves emocions. L’oferta del parc també s’amplia amb 4 Express Escape Room; una nova modalitat d’espais i escenaris on s’ha d’aconseguir escapar resolent diferents proves en un temps record. Dues noves Haunted House (La casa del Bosque i Survival Maze) completen les novetats que s’afegeixen a les altres experiències de terror estrenades la temporada passada. Aquesta temporada els visitants del parc del terror pioner al Sud d’Europa podran gaudir de fins a 11 experiències úniques.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.