Pànxing Digital

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Turisme Actiu –

Bon paper dels cerdans Oriol Gastó i Aleix Raubert als Youth Olympic Games

ef310d875f91869ab0773539b87633f8.jpg
Els esportistes cerdans Oriol Gastó i Aleix Raubert acaben satisfets del seu paper als Jocs Olímpics de la Joventut (Youth Olympic Games – YOG), celebrats a Lausanne i en els que han participat joves atletes d’entre 15 i 18 anys d’arreu del món. Gastó i Raubert, formats al Curling Puigcerdà Pànxing, formaven part del quartet de la selecció espanyola de cúrling que ha participat als Jocs. De la mà de Carmen Pérez (Jaca) i Ana Vázquez (Valladolid) han estat els protagonistes de la primera participació de la selecció estatal en la modalitat de cúrling als Youth Olympic Games.
En la competició per equips, Espanya va quedar cinquena de grup amb 1 victòria i 4 derrotes. El combinat estatal va aconseguir guanyar 9-3 a Estònia, però va perdre amb la resta d’equips (Canadà, Rússia, Corea i Polònia).
 
En els dobles mixtos, Oriol Gastó va quedar emparellat amb la canadenca Emily Deschenes, amb qui va passar la primera ronda. En el partit següent, contra la parella formada per la francesa Maelle Vergnaud i el norueg Grunde Buraas, la sort no els va acompanyar i van perdre per 2-8. Aleix Raubert, per la seva banda, va fer parella amb la italiana Marta Lo. També van superar la primera ronda de la prova però en l’encreuament posterior van cedir per la mínima (7-8) davant de la parella formada per la lituana Anna Lasmane i el neozelandès William Becker.
 
Experiència enriquidora
Raubert i Gastó han explicat que la competició ha estat, a títol individual, “molt enriquidora i positiva” i que els  Jocs han estat una “experiència única”. Ambdós han volgut destacar l’altíssim nivell de la competició. Raubert ha manifestat que ha estat una gran “oportunitat per aprendre i créixer tant com a persona com atleta” mentre que Gastó ha posat èmfasi en el fet que han pogut “conèixer gent nova, tant del nostre esport com d’altres”. En total s’hi disputaven proves de 16 disciplines diferents d’esports de neu i gel i els dos joves han reconegut que aquests Jocs estaran, per sempre més, en el seu record.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.