Pànxing Digital

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Turisme Actiu –

Cerdanya, un paradís ciclista

bde2ae2317c78ce41728ac21fd50fa71.jpg
La Cerdanya, i tot el seu entorn, posseeix un medi natural tan incomparable que cada cop són més nombrosos els esportistes que s’entrenen en aquest territori per aconseguir un nivell òptim de preparació física. Les possibilitats de la comarca són molt àmplies per realitzar qualsevol tipus d’esport d’aventura, però és ben cert que el ciclisme, tant de BTT com de carretera, està en auge. 

Amb unes condicions meteorològiques excel·lents (8 mesos de bon temps), la vall és tan oberta que el sol normalment hi està present; sigui on sigui, sempre es troben dues o tres vessants de muntanya on pedalar, l’alçada és perfecte pels qui busquin entrenaments d’alt rendiment; els amants del descens també disposen de Bike park; els ciclistes de carretera poden gaudir de rutes tranquil·les… En resum, l’alta muntanya ceretana brinda un escenari tan positiu, que és difícil fer-li un “lleig”.
 
Així doncs, pels qui tinguin pensat aquest estiu muntar en bici per la Cerdanya, saber que estan en bones mans. L’oferta d’especialistes en aquest esport a la zona és abundant, i ells us podran ajudar amb el que us faci falta: comprar material, serveis de mecànica, lloguer de bicicletes, resoldre dubtes, facilitar rutes… L’oferta és ingent i cadascuna de les botigues visitades tenen les seves recomanacions i descobreixen els seus secrets.
 
A 2Sports Bike, com a gran novetat de la temporada ofereixen lloguer d’e-bike, bicis elèctriques, oferint als seus clients diferents rutes temàtiques, esportives, gastronòmiques i culturals. No volen parlar d’experiències, ja que són del parer que seran els clients els que trobaran les seves pròpies experiències en la diversitat de rutes que ofereixen. Com a ruta estrella ens recomanen, sense dubtar, el Camí de Sant Jaume, una ruta ideal per a famílies amb nens.
 
 
A Punt Alpí, també coincideixen que sense gaires dubtes l’estrella de la temporada és la bicicleta elèctrica, especialment els equipades amb cadiretes per poder portar els més petits de la casa. Una de les seves característiques distintiva és comptar amb un guia titulat que acompanya als grups per les seves diverses rutes. Preguntats també per la seva ruta ideal en quest paradís de muntanya, us emplacen a passar per  la seva botiga i allà us detallaran les més espectaculars.
 
 
El fet del lloguer de les bicicletes cada cop està més estès en terres ceretanes, en especial les elèctriques, a Pertot Cycling ofereixen, amb la marca Scott, el lloguer de gamma alta a clients, hotels i visitants de la Cerdanya i a més han afegit al seu local habitual un punt de lloguer de bicicletes Pertot Badiu situat al Badiu Cerdanya. Ofereixen acoplar un GPS perquè els clients escullin entre una gran varietat de rutes, classificades per distancies i nivells de dificultat. I posats a recomanar s’inclinen per la zona del Pla de les Forques una zona amb pistes, corriols i molta varietat.
 
 
A Velo Monkey segueixen, any darrera any, posant èmfasi  en el seu taller on ofereixen un servei professional i ràpid. Treballen amb les millors marques de components i recanvis, i aquest any com a novetat disposen de la marca alemanya Focus, que s’afegeix a la també alemanya Ghost, que aporta màxima tecnologia amb les bicis de carretera i una gama espectacular d’e-bikes amb bateria integrada i  motors d’altíssima qualitat.
 
 
I ara sí, ara ja ho tenim tot a punt per començar a pedalar!!
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.