Pànxing Digital

13, juny del 2024

Search
Close this search box.

13, juny del 2024

Turisme Actiu –

Estacions, clubs, escoles d’esquí i botigues especialitzades ceretanes preparen una nova temporada de neu

9319bba24c84d8d9edf402bf20ff8909.jpg

Quan arriba el mes de novembre, si la meteorologia acompanya, algunes estacions d’esquí ja poden obrir. Altres, tot i tenir neu, prefereixen esperar a posar en marxa els remuntadors al Pont de la Puríssima. I mentre això passa a dalt a pistes, a la vall els clubs, escoles d’esquí, botigues especialitzades, hotels i apartaments també es preparen per a la nova temporada. Comença el compte enrere.

Estem a novembre, un mes en què tot el món en el sector de la neu, siguin professionals o aficionats, estem pendents de previsions meteorològiques, revisant el material d’esquí, la roba, demanant hora al nostre taller de confiança per canviar els pneumàtics d’estiu pels d’hivern, començant a buscar pis per llogar o consultant ofertes per esquiar pel pont de la Puríssima.
 
A les estacions d’esquí, dins de les oficines, els telèfons a les taules de despatx dels diferents departaments treuen fum. Les consultes dels correus electrònics que envien clients, hotelers, escoles, grups organitzats i tants altres es multipliquen. Les reunions de treball s’encadenen una amb l’altra dia si dia també. Tothom pendent de les prediccions meteorològiques, les quals s’analitzen i en calculen les conseqüències amb detall.
 
A l’exterior, els responsables de manteniment i l’equip de muntanya fan les proves de càrrega als telecadires, fan comprovacions de funcionament als canons de neu, comencen a instal·lar les xarxes de seguretat, protegeixen amb matalassos les pilones dels remuntadors, repassen paravents, fan el repintat dels aparcaments, instal·len balises, treuen les llevaneus del garatge i revisen els motors i els hidràulics de les trepitjaneus.
 
A baix, a la vall, escoles i clubs d’esquí preparen la nova temporada. Cada any hi ha altes i baixes de socis, de professors i entrenadors, i cal preparar la reunió de presentació dels canvis als associats. També comença el període en el qual cal contractar publicitat, assistir a fires sectorials i preparar activitats per a la gran família de la neu: nens, pares, coordinadors i monitors de grup. Cal consensuar data per a la festa del club, la carrera social, el sopar de temporada, programar viatges, formar els equips de competició, grups de tecnificació i tantes altres qüestions.
 
Restaurants i hotels també fan la posada a punt. Són aquests dies de tardor freda quan es preparen per reforçar el personal que haurà d’atendre els clients que acaben d’esquiar, han de preveure les provisions del magatzem-rebost, organitzar torns de treball i deixar-ho tot programat perquè quan arribi el dia que els remuntadors es posin en marxa tot l’engranatge intern de cuina, barra i sala rutllin perfectament. Els hotels, a més, han de preparar tarifes, proposar packs conjunts d’allotjament amb el forfet de l’estació, contractar cambreres d’habitacions i recepcionistes.
 
Les botigues i tallers d’esquí també estan rebent el nou material de la temporada. Cal desembalar i preparar el material que s’exposarà a les fires, quin anirà a l’aparador i quin als expositors o a la rebotiga. Cal posar preus, pensar en descomptes de promoció i començar a publicitar-ho. En resum, una bona feinada.
 
I finalment no oblidem que immobiliàries, tallers mecànics i tècnics de manteniment, també els hi comença una època en què caldrà atendre una allau de clients que necessiten els seus serveis. En definitiva, ha començat el compte enrere i tots hem d’estar igual de contents que preparats.
 
Des de Panxing Tot Cerdanya hem donat veu a molts dels clubs i escoles de la comarca per conèixer de primera mà les seves filosofies i maneres de fer i, a la vegada, us oferim una selecció de botigues de material específic. No oblideu que amb una mica de sort ens veurem a pistes més aviat del que ens pensem. Som-hi!
 
ALPINE LINE CLUB D’ESPORTS
Treballem perquè els nostres esportistes gaudeixin al màxim l’experiència, però també volem, i ens obliguem, que mentre estiguin amb nosaltres aprenguin i adquireixin els màxims coneixements i conceptes tècnics per a millorar i seguir una progressió adequada en l’esport. Per a nosaltres, la competició no és un fi, sinó una eina. Una eina que permet pujar el llistó, una eina que, ben portada, els serveix per a comparar-se amb els altres i, encara més important, comparar-se amb un mateix.

 
C/ La Solana, 3. Puigcerdà.
Tel. 644 021 493
www.alce.cat  •  info@alpinelinece.com

 
CIM ESQUÍ CLUB
El CIM és un club d’apassionats per la neu i la muntanya. El nostre objectiu és aconseguir que els nens aprenguin totes les tècniques de l’esquí alpí mentre es diverteixen. Al CIM cadascú tria la seva fórmula 1 club, 4 fórmules.  
Els més petits comencen a l’escola de base on aprenen els fonaments de l’esquí i progressen tècnicament en variants com l’esquí de pista, traçat en estadi i freeride.
A partir dels 12 anys oferim itineraris diferents perquè els nens puguin seguir evolucionant en la disciplina que els motivi més, ja sigui millorant en l’esquí de pista, a l’escola multidisciplinària, com perfeccionant-se en el món de l’esquí alpí de competició dins la lliga interclubs de la FCEH, o en el món de l’esquí de freeride (fora pista) i freestyle (snow park).
Compartim junts de la neu! Apunta’t al CIM

 
 
Oficina: Av. del Segre, 50 – Puigcerdà.
Grandvalira
 
CLUB D’ESQUÍ ALPÍ PIRINEUS 
El CEAP, nascut per ajudar i promocionar l’esquí familiar des de 1995, on l’oci, la diversió i l’aprenentatge es compaginen en una combinació perfecta. Un club social amb tots els serveis que pots imaginar, des d’escola per als més petits a grups de competició en totes les categories amb entrenadors i professors de reconegut renom, sent l’actual guanyador de la Lliga catalana d’interclubs de la FCEH. Ubicats a la millor zona de La Molina – Font Canaleta, on també trobaràs els serveis de restaurant, lloguer i pàrquing. T’esperem!
 
Fontcanaleta, La Molina
Tel. 93 330 30 08 / 972 89 22 10
www.clubesquialpipirineus.com / info@clubesquialpipirineus.com
 
CLUB D’ESQUÍ ELIT CERDANYA
El club d’esquí Elit Cerdanya té com a objectiu principal oferir una àmplia oferta esportiva adaptada a tots els nivells i necessitats dels socis. Des de la proposta més lúdica, eventual i sense obligacions fins a la proposta més esportiva, rigorosa i tecnificada de l’equip de competició. Informa’t!
 
C/ Nord, 27. Alp
Tel. 637 018 359
www.elitcerdanya.com • ceelitcerdanya@gmail.com

 

CLUB ESQUÍ INTERNACIONAL 
Som un club modern, jove i dinàmic i volem que gaudeixis d’aquest esport apassionant. Classes d’esquí alpí, snowboard, bateig d’esquí en zona exclusiva, jardí de neu, sortides als Alps i moltes més opcions. 
Disposem de personal tècnic qualificat en les diferents modalitats i disciplines, que faran del teu aprenentatge una experiència inoblidable.
Classes personalitzades: tant si ets novell com si tens un nivell avançat, estar unes hores amb un monitor d’esquí o snowboard t’ajudarà a millorar els teus coneixements o a iniciar-te en el món de la neu, tant en pista com fora pista. Sota reserva.
Volem que gaudeixis d’aquest esport apassionant sense oblidar els tres pilars bàsics: SEGURETAT, DIVERSIÓ I APRENENTATGE.

 
C/ Major, 50 baixos. Puigcerdà. 
Tel. 666 543 637
Esquien a les Neiges Catalanes
www.ceinternacional.club
scinternationalskiers@gmail.com

 
FREE HEEL PYRENEES TELEMARK CLUB
FHP TELEMARK CLUB, nascut a la Cerdanya, és el primer club de telemark de Catalunya reconegut per la FCEH. El nostre objectiu és acostar la tècnica del taló lliure a les noves generacions.      
Juguem a la muntanya amb telemark?

 
Tel. 687 202 329
www.freeheelpyrenees.com – info@escoladetelemark.com

 
PERTOT – SOLUCIONS PER A ESQUÍ I MUNTANYA
Tres són les premisses que guien la nostra feina dia rere dia: La QUALITAT dels nostres productes i serveis. Per això ens envoltem de les millors marques i professionals 
L’ASSESSORAMENT, la nostra formació tècnica, la inquietud per conèixer totes les novetats i l’experiència dels anys treballant de cara al públic es transformen en el millor assessorament per a l’usuari final. 
La SATISFACCIÓ del client és el més important. Estem segurs que els nostres productes i serveis satisfaran les teves expectatives. 
Apassionats de l’esport a l’aire lliure. Fem els que ens apassiona!
BOTIGA – ESCOLA D’ESQUÍ – TALLER – LLOGUER – CYCLING – EXPERIENCE

 

botiga@pertot.cat / escola@pertot.cat
 
CLUB ESQUÍ LLÍVIA
21 anys d’experiència en el món de l’esquí ens avalen. Fundat a l’octubre de l’any 1998, la nostra activitat principal són tots aquells esports relacionats amb la neu: des de l’esquí alpí de base (des dels 3 anys) fins a l’alta competició.  
El nostres objectius son el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva. 
És per això que treballem sempre perquè cada nen trobi el seu lloc en el nostre club, amb independència de la modalitat d’esquí que vulgui practicar. Pel Club, gaudir amb la neu i la muntanya en un ambient familiar, aprenent a la vegada a conviure, es lo mes important.
La experiència, serietat, implicació, passió per l’esquí, l’ensenyament i la qualitat es el que caracteritza als nostres tècnics, disposen d’un alt nivell de formació i titulació. L’equip està encapçalat per l’Albert Rovira com a Director Tècnic. Els nostres entrenadors busquen 
en cada nen els reptes que l’ajudin a treure la motivació necessària perquè continuïn venint amb il·lusió, ganes de treballar i millorar.  

 
Club d’Esquí Llívia
Tel. +34 972. 146.100 //  +34. 648.013.433
www.esquillivia.cat // administració@esquillivia.com
 
SKI CLUB PUIGMAL
L’Ski Club Puigmal va néixer amb el propòsit de formar i fomentar el creixement personal dels seus esquiadors, tant en competició com a nivell lúdic.
Al llarg de les últimes temporades hem aconseguit establir un gran vincle entre l’esport i la persona, hem assolit grans objectius i això ha estat gràcies al gran equip de professionals i a la gran família que som a l’Ski Club Puigmal. Le Ski Grand Large.
 
Ski Club Puigmal
T. 680 433 292.
contact@skiclubpuigmal.com
 
LA MOLINA CLUB D'ESPORTS
A La Molina Club d’Esports tenim l’objectiu de fomentar l’educació esportiva mitjançant la vessant competitiva de l’esquí alpí i de muntanya. 
Els nostres esportistes segueixen un procés formatiu, des dels 4 ó 5 anys, fins a les categories absolutes on aprenen els valors propis de l’esport, al mateix temps, que assoleixen els coneixements necessaris per competir al màxim nivell possible segons el seu talent i compromís.

 
Av. Supermolina, s/n. Edifici Pla del Roc
Tel. 650 619 708.
www.lamolinace.cat · secretaria@lamolinace.cat

 
SKICAT
Skicat és una escola d’esquí i activitats dirigides situada a La Molina, oferint classes d’iniciació, tecnificació i/o perfeccionament.
La nostra metodologia consisteix a realitzar classes particulars adaptades al nivell i necessitats de cada alumne, per tal d’aconseguir el màxim rendiment i els millors resultats a cada sessió.
Aquesta atenció personalitzada ens permet controlar l’evolució individual de cada un dels nostres alumnes.

 
La Molina
Tel. 747 850 173
info@skicat.cat – www.skicat.cat

 
ESQUI CLUB MEGANEU
Des de la seva fundació, l’Esquí Club Meganeu s’ha distingit per la seva versatilitat, adaptabilitat, flexibilitat i proximitat, molt allunyat de velles formules d’entendre la pràctica esportiva.
El nostre sistema permet que cada nen aprengui a esquiar dins del grup segons les seves possibilitats d’assistència, al seu ritme i segons les seves aptituds tècniques i amb una relació qualitat / preu immillorable. 
La humanització de l’esport en tots els seus àmbits, la persona i les seves necessitats com element prioritari, el respecte, el treball en equip, la motivació  i la superació personal com objectiu imprescindible de formació  i aprenentatge formen part de l’essència de la nostra entitat.

 
La Molina – Masella
Tel. 972 145 062
www.meganeu.com – info@meganeu.com
 
MASELLA TEAM 
El Masella Team és un club d’esquí i snowboard que organitza cursets per a totes les edats amb grups d’iniciació pels més petits, tecnificació, competició i freestyle, tot aprofitant el potencial de Masella i el domini per esquiar de dia i de nit. 
 
Tel. 972 144 000
masellateam@masella.com
 
ESCOLA D’ESQUÍ I SNOWBOARD MASELLA
L’Escola d’Esquí i Snowboard Masella compta amb professionals de primer nivell, en constant formació i aprenentatge. El seu equip humà us transmetrà la confiança necessària perquè assoliu els objectius desitjats. Si voleu aprendre i gaudir d’aquest esport i de la natura, l’Escola d’Esquí i Snowboard Masella us ho proporcionarà.
 
Tel. 972 890 145
 
CLUB ALPÍ NÚRIA MASELLA CERDANYA
Al CANM-Cerdanya facilitem l’aprenentatge de l’esquí alpí i assentem les bases, tècniques i pedagògiques, que garanteixin la continuïtat dels esquiadors en aquest esport. Creiem fermament que la qualitat de l’ensenyament, per damunt de tot, és condició indispensable per formar, amb èxit, als joves esquiadors, des del primer contacte amb la neu fins a culminar la seva carrera esportiva, i per això comptem amb un equip humà format, consolidat i amb molt experiència. Entenem la competició com la conseqüència de la gran base d’escola amb que comptem. 85 anys d’història ens avalen. 
 
Av. Pirineus, 23 baixos. Puigcerdà. 

Tel. 972 14 05 79. 
www.canmc.org  • secretaria@canmc.org
 
ESCOLA D'ESQUÍ LA MOLINA 
L’Escola d’Esquí de La Molina és l’escola amb més tradició de La Cerdanya. Situats a la Pista Llarga, centre neuràlgic de l’estació i amb més de 60 anys donant els nostres millors serveis, perquè pugueu gaudir dels esports d’hivern amb tota la seguretat i professionalitat.
 

 
CLUB ESQUÍ ALPÍ CERETÀ

Al Club Esquí Alpí Ceretà, fundat l’any 1999, oferim la possibilitat d’esquí lúdic (perfeccionament) i esquí de competició de tots els nivells (curses del calendari de la FCEH, RFEDI i FIS). Grups reduïts adaptats tant al nivell com a l’edat dels esquiadors, de 4 a 21 anys. Tenim també un grup per mares i pares. Esquiem a La Molina tots els dissabtes, diumenges i festius del calendari escolar des de l’obertura fins al tancament de l’estació. Tots els entrenadors disposen de titulació oficial. Opció de temporada completa o mitja temporada (25 dies). També opció Ceretà 4-7 anys amb 20 dies d’esquí a un preu molt assequible per als més petits. 
El nostre lema és “L’esquí com un mitjà educatiu més i amb un objectiu clar: la formació global dels nens i nenes”.

 

La Molina
Tel. 619 56 75 55
info@cealpicereta.com
 
SKI CLUB OLIMPIA GER 
A vegades sembla que la neu i l’esport és impossible de compaginar. Però a Ski Club Olimpia Ger aconseguim que sentis passió per l’esquí. El nostre primer objectiu és garantir la diversió aprenent a esquiar des de ben “petitó”, i això és possible gràcies al fet que comptem amb un equip especialitzat i amb vocació, que t’ensenyarà la tècnica de l’esquí practicant-la en tota classe de pistes i aplicant-la en funció de la neu i el terreny. 
El Club crea un ambient animat amb el qual trobaràs nous amics i aprendràs a conèixer els teus límits, a despertar l’esperit competitiu i a respectar el medi ambient.
Oferim cursos d’esquí infantil lúdic tecnificat, Jardí de Neu per als més petits, iniciació a la competició, curs de pares i activitats familiars, Vine a Ski Club Olimpia Ger, Hi faltes tu!

 
Tel. 608 147 173.
skiclubolimpiager@gmail.com

 
CLUB ESPORTIU GRANUEC
Vols esquiar a Grandvalira, la millor estació dels Pirineus i amb la millor neu? Busques entrenadors amb experiència i professionalitat? El GRANUEC és el teu club!
La nostra base és al Pas de la Casa a només 30 minuts de Puigcerdà. Oferim transport a pistes des de Llívia i Puigcerdà.
Durant l’hivern oferim programes per tots els nivells des d’escola de neu fins als veterans. Esquí lúdic, formatiu, de competició i programa d’alt rendiment. El programa d’alt rendiment amb base a Andorra permet compaginar els estudis amb l’esquí. Durant la resta de l’any oferim sortides d’entrenament als Alps. També un programa de preparació física anual. Germanitzant més de 150 dies d’esquí durant tot l’any. 
I tot això dins d’un ambient familiar, divertit, agradable, però alhora professional, responsable i segur. A què esperes? Informa’t i apunta’t!
 

Tel. 651 83 23 60.i
nfo@granuec.org · www.granuec.org
 
ESCOLA D’ESQUÍ I SNOWBOARD TRAÇA 
Classes col·lectives! Feu que els vostres fills i filles comparteixin classes amb nens i nenes del seu nivell.
Des de l’escola fem un producte còmode pel client, i adaptat a les característiques de l’alumne.
Comptem amb 6 nivells diferents, des de debutants fins a esquiadors/es de bon nivell!
Els principiants faran 3 hores al dia, i a partir del nivell 4, faran 4 hores diàries.
Perquè no sigui un neguit de bon matí, iniciarem les classes a les 10 hores!
Pels esquiadors de més nivell i que es vulguin iniciar a la competició, oferim el RACE CENTER. Un producte que combina la tècnica personal amb l’esquí dins d’un estadi de competició! Animeu-vos!

 
Entre Setmana: Pl. de la Corona 2, 1r 2a. Granollers. Tel. 934 524 970
Caps de setmana: Sector Pista Llarga. Tel. 972 881 960 / Sector Pàrquing Alp 2500. Tel. 972 892 994.

 
MAY LUENGO ESQUI CLUB
Al May Luengo Esquí Club esquiem des del primer al darrer dia de la temporada d’hivern, i durant la resta de l’any, entrenaments i activitats cada cap de setmana, 2 stages físics, 2 colònies multi-activitats per a totes les edats. Ens organitzem en dues seccions; la de Competició d’Esquí d’Alp on oferim l’Esquí-Estudi per arribar a esquiar fins a 101 dies i la Secció Esquí Formatiu on esquiem fins a 63 dies. MAY LUENGO NON STOP !

 
Tel. 93 825 70 16 – 606 009 947
www.mlec.cat – info@mlec.cat

 
CLUB ESPORTIU PYRENE
Som una entitat familiar que estimem el Pirineu i ens apassiona posar-lo a l’abast de tothom. Busquem racons salvatges a peu, en bici, a cavall i quan arriba la neu… descobrim les muntanyes de la Cerdanya esquiant. LET THE ADVENTURE BEGINS!
 
Masella
Tel. 606 088 183.

 
EDELWEISS ESCOLA D'ESQUÍ I SNOWBOARD
Apunta’t al nostre Club. A què estàs esperant? És més fàcil que mai. Tota la temporada o per dies, de 10 h a 14 h, escull entre els nostres grups de tecnificació o les de competició de Border Cross i Freestyle, en les modalitats d’Esquí i Snow-board. A més hi han cursets oberts de 10 h a 13 h amb més de 15 grups de diferents nivells en esquí i snowboard.
I com a novetat, obrim grup de competició d’snow-board, de 5 hores, a Font-Romeu (de 9 h a 14 h) mantenint el grup que ja tenim a Masella, competint al nivell de la Copa Catalana i la Copa Espanya en snowboard i freeski. Tenim servei de lloguer, venda i reparació a peu de pista de Masella.

 
Avda. Josep Maria Bosch Aymerich, 16 Masella (Alp)
Tel. 650 662 615 – 665 342 479
info@escolaedelweiss.com – www.escolaedelweiss.com

 
CLUB ESQUÍ VALL CERETANA
Amb més de vint anys d’experiència, el Club d’Esquí Vall Ceretana ens definim com a molt més que un club, on oferim un servei integral a la família en un àmbit lúdico-esportiu a l’estació de Masella. El nostre màxim objectiu és oferir una formació de l’esquí amb rigor i qualitat, gaudint al màxim de l’esquí i de la convivència amb els companys a la muntanya, instruments educatius de gran valor per a la formació de tots els nens i joves.
 

Av. Catalunya, 47 Puigcerdà
Tel. 667 605 251
www.clubvallceretana.com · info@clubvallceretana.com
 
ESCOLA D'ESQUÍ DE LLÍVIA I CAMP BASE
ESCOLA D’ESQUÍ DE LLÍVIA, per 4rt any consecutiu som campions nacionals d’escoles d’esquí. Estem certificats per ISIA i AEPEDI amb el segell de qualitat A la nostra Escola és benvinguda qualsevol persona amb ganes d’aprendre! Tant grans com petits!
Podràs iniciar o perfeccionar tant el teu nivell d’esquí com de surf de neu, amb els millors professionals. Treballem a tota la comarca de la Cerdanya tant la part catalana com la francesa.
Esquia amb qualsevol dels nostres professors titulats i gaudeix de la muntanya d’una manera fàcil i divertida.
Continuant amb la línia de diversificació aquest any hem creat INTERNEU! El millor curset Col·lectiu de la Cerdanya a Masella! Vine amb nosaltres i feu que els petits de la casa  comparteixin classes amb diferents nanos del mateix nivell. FINS A 50 DIES DE CURSET! Amb transport gratuït des del punt de sortida de Llívia (Camp Base), a Puigcerdà i a Alp.
TAMBÉ ET PREPAREM PER A LES PROVES D’ACCÉS! A més a Camp Base oferim una àmplia oferta de lloguer de material d’esquí, esquí d’alta gamma, surf de neu, esquí de muntanya, raquetes i trineus, el millor lloguer de la Cerdanya, amb material nou!

 
Av. Catalunya, 71. Llívia.

Tel. 972 146 336
www.intercerdanya.com – intercerdanya@intercerdanya.com

 

EXPOCOM
Expocom ofereix solucions integrals de telecomunicacions i seguretat, així com serveis de consultoria, enginyeria, assistència tècnica, instal·lació i manteniment d’infraestructura de telecomunicacions. 
Distribuïm i lloguem equipament ràdio, complements i infraestructura integral amb preus preferencials per a escoles i clubs d’esquí. 
Comunicació neta i clara assegurada en qualsevol situació. Contacta’ns. 

 

expocom@expocomsa.es · expocomsa.es
Tel. 93 451 23 77.
 
SKI REPARACIÓ LLÍVIA
Gran assortiment en material d’esquí de temporades anteriors. Descomptes fins al 70%. Compra i venda de material d’ocasió en gran estoc. Paguem al comptat. Nova col·lecció 19/20 de K2.
 

Avda. Països Catalans, 7. Llívia.
Tel. 972 89 60 90 – 650 56 10 58
arturmer@yahoo.es
 

CM-COSES DE MUNTANYA
T’oferim lloguer de material d’esquí, snowboard, freestyle o snowblade a 25 m dels principals remuntadors de La Molina. Ens identificaràs per les banderes i rètols vermells. També tenim botiga de cascos, màscares, ulleres, jaquetes, pantalons,… I en el market et podràs proveir de begudes, galetes, menjar preparat, etc. CM, tot allò que necessites per gaudir d’un dia perfecte d’esquí.
 
Pista Llarga La Molina. 
Tel. 972 892 107
info@cosesdemuntanya.com

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.