Pànxing Pirineus

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Turisme Actiu – Pirineus

Font-Romeu Pyrénées 2000, una cita amb la neu, l’esport i el sol

Pirineus
035399f1dd3e8694eb2c36abba63caec.jpg
Amb un dels territoris esquiables més moderns i atractius dels Pirineus, la considerada al 2009 com la “ciutat més esportiva de França”, ens ofereix 43km de pistes, unes instal·lacions esportives excel·lents i l’espai lúdic més gran de la serralada.

L’estació que uneix els espais de Font-Romeu i Bolquère combina a la perfecció equips i sectors pensats per a tot tipus d’esquiadors, ja siguin aventurers a la recerca de grans pendents i desnivells o infants que s’inicien en el món de l’esquí o el freestyle. El domini disposa d’un espectacular snowpark que s’ha convertit en un referent per als sufistes i riders de tot el món. I si el que us agrada és l’esquí nòrdic, l’estació compta amb 111km de pistes especials per aquesta disciplina. Per als aficionats al vídeo, Font-Romeu Pyrénées 2000 disposa del servei “DC Live Park”, gràcies al qual els esquiadors que ho desitgin poden enregistrar els seus descensos i mitjançant un adhesiu amb un codi, accedir en línia a les imatges.
 
Com a novetats d’aquesta temporada hi trobem el nou estadi de biatló, construït en honor al campió mundial de la disciplina. També cal destacar les noves instal·lacions d’eslàlom gegant homologades que completen encara més l’oferta esportiva de la considerada com la “ciutat més esportiva de França” al 2009, que compta a més amb el Centre Nacional d’Entrenament en Altitud. I encara més novetats: Font-Romeu Pyrénées 2000 inaugura aquesta temporada 7 nous espais de lliscament amb una pista d’esquí de bamps permanent.
 
 
L’estació va obtenir, i conserva encara, la categoria “Família Plus” per haver instal·lat no només escoles bressol per als més petits sinó també per disposar de l’espai lúdic més gran dels Pirineus. En aquest sentit, cal destacar les 20 hectàrees exclusives per al lliscament lúdic on es pot gaudir de la companyia d’animals dels Pirineus i que també té una pista de hoops, túnels i board per a la creixent demanda dels kids freestyle.
 
Per als que també us agrada fer altres activitats a part d’esquiar, a pocs quilòmetres de l’estació, la societat France Montgolfières ofereix baptismes de l’aire en aeròstat per veure la sortida del sol i descobrir la majestuositat dels Pirineus i del Carlit i veure des de dalt la ciutadella de Montlluís a una altitud d’entre 1.200 i 1.800 metres. I si voleu visitar un lloc diferent, acosteu-vos fins al mirall parabòlic de 1.830 m2 format per 9.130 petits miralls que des del 1968 intenta trobar alternatives energètiques per als habitants de la zona. Aprofitant que esteu per aquí, podeu fer una escapada fins a l’Arborètum o visitar l’església de Santa Coloma de Vià, que data del segle XIII.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.