Pànxing Pirineus

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya Pirineus

Formigueres implementa les primeres inversions amb segell ‘Trio-Pyrénnées’

Cerdanya Pirineus
formigueres-panoramique-verda-canigo
Les Neus Catalanes van presentar dijous 17 de novembre la temporada 2022-23. Ho van fer a la sala Luz de Gas de Barcelona, en un esdeveniment en el qual cadascuna de les set estacions d'alpí i la de nòrdic del consorci van anunciar les millores que els esquiadors trobaran a les pistes aquest pròxim mes de desembre. Formigueres, que enguany a més de formar part de Les Neus Catalanes també queda integrada dins la societat Trio-Pyrénnées, va presentar les millores fetes aquest passat estiu i tardor, que a la pràctica són només una part del que invertirà en els anys vinents.

Formigueres enguany també presenta algunes novetats i millores que són, només, un aperitiu de què vindrà en els anys vinents. L’estació s’integra dins la societat Trio-Pyrénées, fet que li permetrà una injecció econòmica de prop de 10 milions d’euros, una xifra prou important per modernitzar instal·lacions i serveis.

De moment, per a aquesta temporada s’ha remodelat la zona principal, amb la substitució l’antic telecorda i el teleesquí Cabana. En el seu lloc hi ha un nou teleesquí batejat amb el nom de Chapelle, més modern, amb més capacitat i amb menor consum energètic.

A les pistes s’ha fet una remodelació de la pista verda Panoràmica i s’ha adequat una nova pista negra a la zona més alta de l’estació: la Petit Galbe, amb accés des del telecadira Serra d’en Mauri. Aquestes inversions formen part del pla de modernització de l’estació, amb el qual podrà substituir el telecadira de 4 places i pinça fixa de la Calmazeille per un modern telemix desembragable (telecadira i telecabina) da partir de l’estiu vinent.

formigueres

A més, s’ha modernitzat part de la xarxa de producció de neu, s’han remodelat els edificis del peu de pistes amb criteris de sostenibilitat i s’ha instal·lat una nova terminal de venda de forfets al poble, segons va avançar en l’acte de presentació Edith Mestre, responsable comercial i de comunicació de Formigueres.

Font: Ivan Sanz Tusell

Si t’ha agradat llegir l’article Formigueres implementa les primeres inversions amb segell ‘Trio-Pyrénnées’, també et pot interessar llegir Font Romeu Pirineus 2000 ja té a punt la nova pista de 2,5km.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.