Pànxing Digital

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Turisme Actiu –

L’equip cerdà de cúrling Puigcerdà Mixed guanya el Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà

cd3414c88a8fe15e414eea3827174aea.jpg
Aquesta és la primera vegada que un equip local aconsegueix la victòria en el torneig puigcerdanenc. La 14a edició d’aquesta prova, que es va celebrar a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà, va tenir una participació envejable, un gran nivell esportiu i una alta afluència de públic.

L’equip cerdà Puigcerdà Mixed es va proclamar el passat mes d’octubre campió del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà. L’equip de la Cerdanya va tancar la competició sense haver cedit cap derrota i després de guanyar 5 dels 4 emparellaments. 
 
A l’equip guanyador el van acompanyar al podi els equips suïssos Château i Genève Lully, que van completar les tres primeres places de la prova.
 
 
El Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà és un referent en el món del cúrling i una competició que compta amb un gran prestigi internacional. Enguany hi van participar 20 equips que provenien de Suïssa, Escòcia, el País Basc, l’Aragó, França, Mònaco i Catalunya. La competició també va comptar amb un dels combinats júnior espanyol olímpic.
 
El president del Curling Puigcerdà Pànxing –l’entitat organitzadora d’aquest esdeveniment esportiu–, Carles de Moxó, va destacar l’esforç que anualment fan una vintena de voluntaris per tal que la competició sigui un èxit rotund. De Moxó també es va mostrar satisfet perquè la victòria final va ser per un equip de casa: “Estem fent bé les coses. Ja vaig dir que el cúrling té futur a Puigcerdà i a la Cerdanya. Els resultats ens demostren que efectivament és així”.
 
 
El club local va participar en el Trofeu amb 3 equips. A banda del campió, també van competir el Puigcerdà Puigpedrós (10è a la classificació) i el Puigcerdà Carlit (19è). 
 
Enguany, el moment més emotiu es va viure amb l’acte d’homenatge a Anna Carrera, jugadora del club que va morir la temporada passada en un accident de trànsit. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.