Pànxing Digital

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Turisme Actiu –

Les 5 raons per formar part de la Marxa 3 Nacions by AQUAdrink

ff78134146a36c7922c8ab545e313e6f.jpg
La marxa 3 Nacions by AQUAdrink afronta en la seva quarantena edició un canvi d’imatge, un canvi de dates i una renovació en l’organització. Serà el puigcerdanenc José Antonio Hermida qui estarà al capdavant d’una de les marxes més mítiques del cicloturisme català. 

Ell mateix et respon una sèrie de preguntes perquè no dubtis en inscriure’t a la Marxa històrica que recorrerà els tres països que l’han fet especial i única: Espanya, Andorra i França. 
 
La Marxa 3 Nacions by AQUAdrink és mítica perquè… 
La fa mítica el seu entorn i la història que l’acompanya. Poder recórrer 140 quilòmetres passant per tres països és la tradició d’aquesta carrera, però també ho és perquè la poden disputar tota classe de ciclistes: els d’iniciació, els experts i els veterans. 
 
José Antonio Hermida et convida a disputar-la perquè… 
No és fàcil poder celebrar 40 anys d’una marxa cicloturista. Amb aquesta renovació estem fent un homenatge als pioners que fa quaranta anys van crear-la i l’han sabut mantenir viva any rere any. Hi has de ser perquè farem un homenatge al passat i formarem part d’un nou futur. Sens dubte, has de ser-hi des del quilòmetre zero, i des del primer moment. 
 
Enguany se celebrarà el dissabte 15 de juny perquè… 
El canvi de data forma part del que serà la Marxa 3 Nacions by AQUAdrink del futur. Aquest any hem aplicat canvis d’imatge, d’organització, i de dates, però hi haurà més sorpreses. L’objectiu serà crear un cap de setmana de ciclisme, un cap de setmana de la Marxa 3 Nacions amb activitats paral·leles el diumenge. 
 
Un recorregut històric que manté la seva essència recorrent Puigcerdà, Andorra i França. 
Amb sortida a Puigcerdà s’aniran resseguint els Pirineus, que destaquen per tenir una orografia d’alta muntanya però sense arribar a ser hostil. La Marxa 3 Nacions by AQUAdrink és l’única del món que traspassa tres països donant un toc distintiu a cada un d’ells. Recorrerem el Pirineu espanyol,  el francès, i Andorra, passant per ports mítics i coneguts com és el Port d’Envalira, de 2.407 metres de desnivell sent el pas de muntanya asfaltat més alt d’Europa. Tots aquests ingredients fan que tingui un concentrat únic: tres països, 140 quilòmetres passant per ports de muntanya mítics del ciclisme mundial. 
 
Els trams més emocionants per Hermida són… 
L’última  ascensió fins al Port d’Envalira on viurem moltes corbes de pujada fins a arribar als 2.407 metres i haurem d’apretar, i la baixada final dels últims 18 quilòmetres fins a Puigcerdà.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.