Pànxing Pirineus

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya Pirineus

Les Angles confirma obertura per aquest dissabte

Cerdanya Pirineus
seleccio_les_anglesles_angles-esquis-creuats-poble-canigo-llac-24_01_2021
Les Angles acaba de confirmar obertura per aquest dissabte 3 de desembre. Ha nevat, fa fred, i les previsions per als propers dies són òptimes per a garantir l'obertura en bones condicions. A més, enguany Les Angles presenta algunes novetats.

Si les prediccions meteorològiques no fallen, aquest proper cap de setmana podria ser el de la primera gran festa de la neu a tot el Pirineu. Ha nevat, fa fred, i les previsions per als pròxims dies són òptimes per a garantir l’obertura en bones condicions de les estacions de muntanya. Entre aquestes, hi ha Els Angles, que enguany presenta algunes novetats i millores i ja ha confirmat fa uns minuts l’obertura de pistes per a aquest dissabte 3 de desembre.

Millores a pistes

A la gran estació del Capcir continuen prioritzant la renovació de la seva xarxa de neu produïda amb 35 canons llança d’última generació, que permeten produir més neu a temperatures més altes i, a la vegada, reduir el consum energètic.

En aquesta mateixa política d’estalvi energètic, s’han equipat les trepitjaneus de l’estació amb sistemes GPS i de sondatge per millorar la redistribució de neu a les pistes. Al mateix temps permet optimitzar al màxim les passades que fan les màquines sobre la neu.

Millora en els serveis

Construcció d’un nou aparcament al centre vila, millora dels espais de vianants per accedir a pistes i al poble, i una nova estació de serveis per a vehicles. Per als mesos de desembre a març s’ha programat un ampli ventall d’esdeveniments a pistes i al mateix poble.

Pel que fa a la qüestió comercial, es fa una aposta clara per oferir promocions en la venda de forfets per dies, períodes festius, el paquet forfets i passis de dies o temporada amb què es denomina segell “Zen”. Les promocions “Zen” permeten un descompte del 15% en els paquets de forfets per sis dies.

Obertura confirmada per a aquest dissabte

I finalment, des de l’estació ha confirmat fa uns minuts l’obertura de pistes per a aquest dissabte. Al llarg del dia, a les seves xarxes socials s’informarà del percentatge d’instal·lacions i traçats oberts, dels gruixos de neu i de la qualitat d’aquesta. Així doncs, atents a les informacions que es generi des dels Angles al llarg del dia.

Font: Ivan Sanz Tusell

Si t’ha agradat llegir l’article Les Angles confirma obertura per aquest dissabte, també et pot interessar llegir Formigueres implementa les primeres inversions amb segell ‘Trio-Pyrénnées’.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.