Pànxing Digital

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Turisme Actiu –

Viu el Jussà amb una guia d’experiències de turisme sostenible

c3ca02515eed4fcf6667074342a4fc5d.jpg
 

Els viatgers inquiets i exploradors de mena, els amants de la natura, la cultura i la gastronomia trobaran en aquesta guia una sèrie d’activitats de proximitat i qualitat per descobrir la comarca pallaresa.

Text: Sònia Clotet
Fotos: Vine al Pallars, Viu el Jussà.

Més d’un centenar d’empreses associades formen part de la guia turística Vine al Pallars, Viu el Jussà 2019-2020, un projecte que va néixer a l’any 2013 amb la participació d’una desena d’establiments. Actualment ha augmentat per sis aquella xifra inicial d’empreses associades i ofereix un programa d’experiències molt complet, amb propostes que es poden realitzar durant tot l’any i que inclouen: visites guiades, activitats esportives, lúdiques, culturals, recreatives i gastronòmiques.

Ja has vist el nou vídeo promocional del proper espectacle que faran Els Comediants al Castell de Mur? L’audiovisual s’ha cofinançat amb fons FEDER dins l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la dinamització turística del Pallars Jussà”. El trobaràs al web: www.pallarsjussa.net

Sovint el ritme frenètic de la ciutat no és l’espai idoni per a poder gaudir de la nostra família. El Pallars ofereix la calma i la tranquil·litat necessàries per desconnectar i descobrir una comarca des d’una perspectiva diferent, amb experiències per a tot tipus de públics. Així, en aquesta guia, editada en català, castellà, anglès i francès, hi destaquen activitats com ara: escoltar la brama del cérvol, recórrer rutes a cavall, explorar poblets esfondrats, realitzar visites a obradors de productors locals, gaudir de tastos enomusicals entre vinyes, així com aprendre a fer rais, un dels oficis més antics del Pallars, entre moltíssimes d’altres activitats.

Per aquests mesos hivernals, si us agrada la neu, us proposem explorar el territori amb les nostres sortides d’esquí de muntanya – podreu descobrir nous paisatges i racons acompanyats per tècnics amb una àmplia formació i experiència. Busquem les millors línies de descens per poder gaudir d'una activitat única! Mentre que, si us agrada la neu i la muntanya, però no sou apassionats de l’esquí, us proposem les sortides amb raquetes i l’ecoturisme actiu acompanyats d’un expert en nivologia – descobrireu el fascinant món de la neu al mateix temps que gaudireu del silenci i l’espectacle del bosc nevat. Aquestes sortides inclouen el lloguer de raquetes, bastons extensibles i una excursió guiada amb guia oficial del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.