Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Agendes – Cerdanya
604_V_can_cortes_008
Desde
Divendres
05
abril
Fins
Diumenge
07
abril

2a edició del Speed Classic World Series

Cerdanya
La Passió per la Montesa Impala es desferma a la Cerdanya durant el Speed Classic World Series.

 El Cercle Impala Barcelona ha anunciat amb entusiasme la celebració de la 2a edició del Speed Classic World Series, durant el primer cap de setmana d’abril. Aquesta exclusiva cita pels amants de les motocicletes clàssiques espanyoles reunirà els entusiastes de la Montesa Impala, juntament amb altres models emblemàtics com Ossa i Bultaco, en un emocionant esdeveniment que promet ser espectacular.

L’Aeròdrom d’Alp a la Cerdanya ha estat seleccionat com a seu principal d’aquest esdeveniment únic. Durant el primer dia, els participants realitzaran una ruta des de Barcelona fins a la Cerdanya, culminant amb l’emocionant prova del Quilòmetre llançat a les pistes de l’aeròdrom. Les Monteses Impala i altres models clàssics competiran en tres modalitats diferents, dividides per cilindrades de motor, oferint un espectacle inoblidable pels aficionats al motor.

A més de les activitats a l’aeròdrom, els participants tindran l’oportunitat d’explorar les rutes panoràmiques que travessen les tres nacions circumdants la Vall Gerundense. El darrer dia, l’esdeveniment conclourà amb un retorn triomfal a Barcelona, on el Cercle Impala Barcelona continuarà demostrant la seva passió per aquest icònic model de Montesa.

El Cercle Impala Barcelona, un grup d’amics units pel seu amor compartit per les Monteses Impala, demostra com una passió comuna pot unir les persones en amistat i diversió. Al llarg de l’any, el CIB organitza diverses sortides, esdeveniments i viatges, destacant la popular Ruta 604 i la celebració anual de La Esbirrada a Sant Pol de Mar al final de l’estiu.

Tothom està convidat a unir-se al Cercle Impala Barcelona i gaudir de rutes i esdeveniments emocionants al costat d’altres entusiastes de les motocicletes clàssiques!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.