Pànxing Cerdanya

29, febrer del 2024

Search
Close this search box.

29, febrer del 2024

Agendes – Cerdanya
pessebre
Agenda cultural
Desde
Dijous
07
desembre
Fins
Dissabte
09
desembre

Pessebre vivent de Prullans: unicitat cerdana

Cerdanya
Els dies 8 i 9 de desembre, Prullans es torna a convertir en escenari d'un espectacle únic a la comarca: el pessebre vivent.

Paller, cases i les seves eres i carrers en general del nucli antic de Prullans retrocedeixen en el temps per representar un cop més, i ja en són setze, el tradicional pessebre vivent del petit poble cerdà. Un centenar llarg de persones s’encarreguen de donar vida a aquesta tradició tan arrelada a la vila i representar diferents escenes entre les quals podrem veure l’indispensable Naixement, l’Anunciació, pastorets resguardant-se del fred a la vora del foc o el sempre buscat caganer, entre altres escenes curosament planejades.

Paral·lelament i complementàriament al passebre, també podrem recórrer durant els dies 7, 8 i 9 les parades de pessebres i altres artesans on trobar totes les figures i elements necessaris perquè el nostre naixement llueixi radiant. Tot plegat en una fira/mercat que assoleix el quart de segle i ja forma part indissociable de la rutina nadalenca de moltíssimes persones de la comarca i de fora d’ella.

Així doncs, des del Pànxing us animem a visitar aquesta bonica fira i pessebre vivent, celebrat en aquest escenari de postal que és Prullans.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.