Pànxing Digital

21, juny del 2024

Search
Close this search box.

21, juny del 2024

Consells –

Consells per alimentar a un cadell

Labrador puppies eating food at home

Si fa poc que hem adoptat un gosset, i tenim a casa a un cadell que acaba de ser deslletat, el que podem fer és barrejar el menjar que vulguem donar-li amb una mica de llet tèbia. Encara que no se’ls ha de donar llet als gossos, ja que pot causar-los diarrea, quan són molt petits i no mengen absolutament res, aquesta és la millor opció. També li pots barrejar el pinso per a cadells amb aigua tèbia perquè el pinso s’estovi i li sigui molt més fàcil menjar-s’ho.

Per a algunes races de gos, el pas de la llet de la seva mare al menjar sòlid pot ser molt dramàtica, per la qual cosa l’adaptació ha de ser molt lenta. Paciència. Quan compres un bon pinso en un veterinari, aquest menjar li dona al teu gos tots els nutrients que necessita, però, si el teu gos no ho vol menjar, el que pots fer és triturar per complet tot l’aliment i barrejar-lo amb una mica d’aigua o llet, com si fossin farinetes.

Fins que el teu cadell tingui els 4 mesos d’edat, haurà de menjar almenys 4 vegades al dia. Una vegada que compleixi els 4 mesos i fins als 8 haurà de menjar 3 vegades al dia, després solament ha de menjar 2 vegades al dia.

Si el gos comença a tenir diarrea, suspèn ràpidament la llet i canvia-la per aigua, ja que es pot deshidratar.

Si després de dur a terme aquests consells, notes que el gos encara no vol menjar, el millor que pots fer és acudir al teu veterinari, perquè pot haver-hi algun problema.

Font: AMIC

Si t’ha agradat llegir l’article Consells per alimentar a un cadell, també et pot interessar llegir La grip en gossos.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.