Pànxing Digital

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Consells –

La protecció solar més ecològica

antonio-gabola-ZY3zSaIZRtI-unsplash
La crema solar o protecció solar no pot faltar mai a la nostra motxilla, especialment, a l’estiu. Aquest element indispensable per mantenir la nostra pell sana i lliure de cremades, sovint entra en contacte amb l’aigua del mar. Us expliquem com ha de ser perquè sigui el màxim de respectuosa amb l’ecosistema marí i el nostre cos.

Filtres físics

De cremes solars n’hi ha de dos tipus: unes que fan servir filtres químics i d’altres que n’utilitzen de físics o minerals. Els més respectuosos amb el medi ambient són aquests segons. Generalment, empren el diòxid de titani i l’òxid de zinc, components segurs per la pell en les concentracions que contenen.

Fora nanopartícules

Si la crema en qüestió compta amb nanopartícules a la seva composició, el  fabricant està obligat a fer-ho constar. Aquests compostos, per la seva mida, poden penetrar a capes més profundes de la pell i arribar al reg sanguini, fet que és millor evitar.

Alternatives

Encara que ens pugui semblar estrany, podem optar per protegir la nostra pell amb un teixit especialment confeccionat per aquesta funció. Actualment, trobem al mercat samarretes i banyadors pensats per protegir el tors i part de les cames dels raigs del sol. No hem d’oblidar, però, protegir les parts que no queden cobertes.

Si t’ha agradat llegir l’econsell La protecció solar més ecològica, també et pot interessar llegir Com llegir les etiquetes de la roba per ser més responsables.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.