Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

Bellver de Cerdanya obre una porta al passat

Cerdanya
e5671507ff8ac1aaffed73d9feb453e9.jpg
L’Ajuntament de Bellver de Cerdanya ha procedit en la col·locació de vuit panells informatius, situats a les places més rellevants del casc antic, i gravats amb un breu resum de la història del poble i un plànol amb un petit recorregut a seguir. 

L’objectiu és  donar a conèixer la història del poble posant èmfasi i donant rellevància a tot el patrimoni cultural existent, especialment remarcant diferents punts d’especial interès com el Portal de Cerdanya, la Muralla, la Plaça Bécquer, l’església de Sant Jaume, la Plaça Major 27 d’abril, el Mirador del Castell, La Plaça Abad Oliva, la Plaça Pau Claris i altres edificis d’interès cultural, pretenent integrar el passat i el futur del nostre municipi. 
 
Aquesta obra ha permès donar a conèixer espais que actualment queden amagats o queden desapercebuts, on la informació es troba en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès.
 
En definitiva, donar un valor afegit al patrimoni cultural que hem heretat del passat i que es conserva, i que ens permetrà portar-lo al futur, com una cosa viva, no només com un patrimoni per visitar. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.