Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Cultura – Cerdanya

GRC-Puigcerdà Music Festival

Cerdanya
imatge pm festival

Enguany, s’enceta una nova edició del Puigcerdà Music Festival, l’organització del qual serà assumida pel Grup de Recerca de Cerdanya, amb la col·laboració dels antics organitzadors i de l’Ajuntament de Puigcerdà.

El cicle està format per 6 concerts molt diversos, de música clàssica, la majoria dels quals tindran lloc a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà, entre els mesos de març i setembre.

La direcció artística del festival la portaran Janna Gandelman, Laia Martín i Dmitri Yablonsky.

El primer concert tindrà lloc aquest dissabte dia 30 de març, a les 21 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà. Hi actuarà el duo de violins format per Ksenia Milas i Oleksandr Semchuk, amb obres de Bach, Bacewicz, de Beriot i Rozsa.

El preu de l’entrada és de 12 euros i aquestes es poden adquirir a codetickets o bé a la taquilla, situada a l’entrada del concert.

Si t’ha agradat llegir; GRC-Puigcerdà Music Festival, també t’agradarà llegir: https://www.panxing.net/cultura/el-director-i-guionista-de-cine-alejandro-marin-i-la-guionista-marta-grau-seran-els-dos-tutors-de-la-segona-edicio-de-lull-nu-lab-el-laboratori-de-guions-de-curtmetratges-en-catala-del-fes/

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.