Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

Neix el Campus d’Arqueologia UAB del Castellot de Bolvir

Cerdanya
06d2f4b812c24d50f3a0b68d286c30f6.jpg

Després de la signatura del conveni, entre l’Ajuntament de Bolvir i la UAB per a la creació del nou Campus d’Arqueologia, les dues institucions van inaugurar, el passat 20 de juliol, el nou jaciment arqueològic del Castellot de Bolvir i l’espai Ceretània.

La Universitat Autònoma de Barcelona, a través del Departa-ment de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana, manté, des de fa anys, col·laboracions amb l’Ajuntament de Bolvir en l’àmbit de la recerca i de la docència dels estudis d’Arqueologia. Aquesta col·laboració es concreta en la realització de les pràctiques de camp d’Arqueologia i treballs arqueològics al jaciment arqueològic del Castellot de Bolvir. 
 
La creació del Campus d’Arqueologia UAB del Castellot de Bolvir possibilitarà la investigació i el desenvolupament científic en el camp de l’arqueologia i del patrimoni, i constituirà una eina essencial en la formació dels estudiants. A més serà un element dinamitzador del patrimoni arqueològic del municipi per a la difusió dels resultats científics en els àmbits acadèmics i del públic general, tot contribuint així a promoure el jaciment del Castellot de Bolvir i l’espai Ceretània com a punt de referència a la comarca.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.