Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

S’inicia la temporada de celebracions

Cerdanya
a2e1c2d21129c22da8981a4c7bfdede0.jpg
Arribat el mes de març moltes llars comencen a pensar, planejar, plantejar, idear…. les possibles celebracions que tindran lloc a moltes cases a partir de la primavera amb l'arribada del bon temps.

Sigui un bateig, una comunió o un casament hi ha elements comuns que s'hauran de resoldre. Des del vestuari, fins la tria del lloc on es farà la celebració, els petits detalls per a regalar als convidats, les invitacions, els reportatges fotogràfics,… S'haurà de triar un menú i fer una degustació prèvia, sobretot en el cas dels casaments; fer proves de vestuari i, en molts casos, de maquillatge i pentinats; escollir les joies a lluir i les flors que decoraran l'espai de la celebració… Tota una sèrie d'elements indispensables perquè el dia en qüestió estigui farcit de moments inoblidables que es converteixin en moments únics i records inesborrables.
 
La complexitat d'aquestes celebracions, especialment en el cas dels casaments, fan recomanable, cada cop més, comptar amb l'ajut d'empreses especialitzades en assessoria de celebracions que cuiden fins els més mínims detalls. En el cas dels casaments gestionaran des del lloguer del cotxe, limusines, carruatges de cavalls, cotxes d'època… que sigui necessari per fer més espectacular l'arribada de la núvia, fins el reportatge fotogràfic i audiovisual més idoni per cada tipus de casament o la música amb que cada parella voldrà gaudir un cop acabat el banquet.
 
A les comunions, probablement, l'element estrella podrà ser una actuació infantil, que es triarà en consonància amb la personalitat del petit protagonista, així des de mags a pallassos, passant per ballarins o dj's adequats a l'edat dels convidats, seran detalls que segur que faran les delícies dels petits. Probablement el client que donarà menys feina, serà el protagonista d'un bateig, encara que seran els pares qui s'ocuparan que els experts el converteixin en el epicentre de la festa.
La col·laboració d'una empresa especialitzada en l'organització d'esdeveniments també pot ser molt útil en el cas de voler fer una celebració diferent, original i fora del que és més habitual o tradicional. Així aquestes empreses poden organitzar des d'una comunió ambientada en una època concreta, de les princeses de l'Imperi austríac, a les grangeres del Llunyà Oest. A un casament dalt de tot d'una muntanya o un altre on tots els convidats són traslladats a una casa rural on passaran el cap de setmana sense ells saber-ho prèviament. On menys s'ha innovat és en el món dels batejos, probablement, perquè el seu nombre disminueix dia a dia.
 
En definitiva mil i una excuses per convertir el gran dia en un dia de somni que mai oblidarem.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.