Pànxing Cerdanya

4, març del 2024

Search
Close this search box.

4, març del 2024

Cultura – Cerdanya

Sant Valentí, propostes amoroses a la Cerdanya

Cerdanya
9569bb002853e00993c5a92aacdc265e.jpg
14 de febrer… Sant Valentí… per molts… la festa de l’amor per excel·lència. Cors, molts cors, fletxes carregades d’amor, flors, bombons i sucre en excés. I encara que sigui una festa importada de l’altre costat de l’Atlàntic arrela amb força, sobretot, entre els més joves. La influència de Hollywood , com en tants altres aspectes, marca tendències. Encara que, a Catalunya, Sant Valentí sempre haurà de lluitar contra un altre sant en això de celebrar l’amor: Sant Jordi.

Amb poca o molta implantació Sant Valentí sempre és una diada un tant especial, un bon dia per recordar, amb un detall, a aquells que estimem que els sentiments perduren. Una flor, un llibre, una petita joia poden ser suficient per seguir seduint als que s’estimen. Una altra opció és preparar una vetllada especial, uns plats preparats amb amor i unes postres de xocolata són una aposta segura per una nit de seducció i amor.
 
Una preparació prèvia adequada, un bon maquillatge, un canvi de pentinat o una roba atrevida poden ser els elements necessaris perquè aquella nit sigui perfecta. Regalar bellesa o relax és una bona opció, tant per ella com per ell.
 
El Dia de Sant Valentí, també conegut popularment com Dia dels Enamorats, s’ha estès, pràcticament, a tots els racons del món i a cada indret han arrelat tradicions diferents segons el tarannà del país. Així, a Xina la tradició és enviar roses, que tenen diferents significat depenent del nombre de roses del ram; a Japó són les dones les que regalen presents de xocolata als seus amants; a Dinamarca els homes envien missatges romàntics a les seves estimades i a Nova York moltes parells preguen per ser de les poques afortunades que es podran casar a l’Empire State.
 
Aquí les opcions es diversifiquen i els regals poden ser d’allò més diversos… en definitiva, i tot plegat, un munt d’excuses o explicacions i mites, per tenir una excusa per demostrar els sentiments amorosos. I des del Pànxing us oferim  unes quantes idees per aquells més confusos o despistats!!
 
DERMAESTÈTICA – Puigcerdà – Tel. 628 528 404
Al febrer descomptes especials per Sant Valentí en massatges relaxants i descontracturants, tant per ell com per ella. T’ho perdràs…?
 
 
VIDEO CLUB CERDANYA – Puigcerdà – Tel 972 14 01 88
Vols un sant valentí original? Un munt d’idees romàntiques, divertides, picantones… per a regalar, tant per ella com per ell. A més de totes les novetats en cinema.
 
 
PERRUQUERIA CAPDEVILA – Martinet – Tel. 973 51 54 18
Al febrer per Sant Valentí regala bellesa, vine i informa’t dels packs especials que tenim. Tant per ell com per ella.  
 

 
PERRUQUERIA MIRALLS – Llívia – Tel 972 14 60 39
Per Sant Valentí disposem de xecs regals o productes, tant per a ella como per ell. Pregunta’ns!
 
 
 
PASTISSERIA VILARRUBLA – Martinet / La Seu d’Urgell – Tel. 973 51 50 28 o 973 36 13 84
Per aquest Sant Valentí, sorprèn a la teva parella amb  una caixa de bombons deliciosos, per a tots els gustos! Endolceix els petons amb xocolata!! Vine’ns a veure a Martinet o La Seu d’Urgell. 
 
 
DIFFERENT PERRUQUERIA – Puigcerdà Tel. 972 09 56 80
Si la teva parella és atrevida i vols una idea original per a aquest Sant Valentí, regala un canvi de Look “Different”.
 
 
C&M MODA – Puigcerdà – Tel. 606 842 145
Tot  per la dona en roba i complements, al millor preu. Especial Sant Valentí: Per la compra de 50€ t’obsequiem amb un regal sorpresa.
 
 
ANA ESTÈTICA – Bellver de Cerdanya – Tel. 691 153 209
Manicures. Durant el mes de Febrer, fes-te o regala ungles de Gel o Porcellana i et regalem 1 farcit en el manteniment. Aprofita!
 
 
LA ROSELLA – Bellver de Cerdanya – Tel. 973 51 12 19
Per arrodonir una vetllada de Sant Valentí, endolceix-la amb qualsevol dels nostres bombons o pastissos fets especialment per aquesta ocasió.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.