Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

Una cartellera musical de luxe amb #viulamusicabolvir

Cerdanya
4b0270a74c5b26d43744f865ce7eb2b3.jpg
Bolvir presenta la cartellera musical d’aquest estiu amb els clàssics de Rock Jove B!deBolvir, Cicle de Jazz i Recital de Piano. Un repertori que passeja per tots els estils musicals i farà gaudir a un gran públic.

Sota el lema #viulamusicabolvir, el primer de la cartellera serà el Concert de Rock Jove B!deBolvir amb l’actuació del grup juvenil Itaca Band i amb Núria Graham com a telonera. El segon en tocar a l’Església Santa Cecília, dins del marc del 12è Festival Les Clés du Classique a la Cerdanya, serà la pianista italiana Eloísa Cascio. I els que acompanyaran les sessions nocturnes dels dimecres d’agost al Poliesportiu, seran els fidels components de les bandes de l’XI Cicle de Jazz. Un festival amb una llarga trajectòria en la cartellera d’esdeveniments de Cerdanya.
 
L’Ajuntament de Bolvir promou la cultura i la música per tots els racons del poble, i és a l’estiu que aprofita per oferir concerts de diferents estils musicals, per fer gaudir a tothom de les nits estivals. És una ocasió per congregar grans i petits, i plaure’ls amb melodies diverses que construeixen bons records.
 
 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.