Pànxing Digital

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Eco –

Nous de rentat

nous-de-rentat1
Si el que ens preocupa és l’estalvi, les nous de rentat, són especialment barates i, amb unes quantes, podreu fer rentats per a diverses persones. A més, utilitzant-les preservareu el medi ambient.

Què són les nous de rentat?

Són unes llavors originàries del Nepal. Aquestes però, no són pas per menjar! Tenen la peculiaritat que en contacte amb aigua a partir de 30 °C, deixen anar una substància anomenada saponina. Aquesta substància fa de sabó, neteja i renta. I a més, ho fa molt bé!

Ens trobem amb un element totalment ecològic i biodegradable que ens permet rentar la roba ometent productes químics i respectant la nostra pell.

Com s’utilitzen?

Es posen 4 nous partides per la meitat en una bossa de cotó i s’introdueix dins del tambor de la rentadora amb la roba. Programem a partir de 30 °C i voilà! No hem de fer res més. Les mateixes nous es poden utilitzar en 3-4 rentades i no cal deixar-les assecar.

Nous de rentat

Avantatges

Les nous de rentat es poden utilitzar a qualsevol mena de temperatura i tant per a roba blanca com de color. A més, són recomanables per a les persones que siguin al·lèrgiques a les substàncies químiques dels detergents convencionals.

Si el que ens preocupa és l’estalvi, són especialment barates i, amb unes quantes, podrem fer rentats per a diverses persones. A més, utilitzant-les preservarem el medi ambient.

Si t’ha agradat llegir l’article Nous de rentat, també et pot interessar llegir Les al·lèrgies primaverals i com controlar-les.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.