Pànxing Digital

4, març del 2024

Search
Close this search box.

4, març del 2024

Nens i joves –

Mataró ajorna la decisió sobre la reobertura dels parcs infantils

foto_3766045
El comitè d'emergència s'ha reunit aquest dilluns amb el debat sobre les àrees d'esbarjo sobre la taula

Els parcs infantils de Mataró continuen tancats, després que no hagin sortit conclusions clares de la reunió del comitè tècnic d’emergència celebrada aquest dilluns. La regidora de Salut Pública, Laura Seijo, va anunciar divendres que plantejaria la reobertura en aquesta mesa tècnica, però la decisió encara s’està madurant internament.

Segons han indicat fonts municipals, els indicadors sanitaris no són actualment millors que els que hi havia al juliol, quan es va decidir precintar indefinidament les zones d’esbarjo. Tot i això, Seijo incidia divendres en altres factors, com la reducció de la pressió a les UCI, el baix risc de contagi per contacte o el fet de potenciar espais d’esbarjo a l’aire lliure.

Mataró a debat

El debat sobre la idoneïtat o no de reobrir els parcs infantils de Mataró s’ha intensificat en els darrers dies, després que un grup de famílies denunciessin la situació que es viu a la capital del Maresme, l’única gran ciutat catalana que viu aquesta situació i que s’allarga ja més de set mesos.

A més, ahir a la tarda, En Comú Podem, soci del PSC a l’Ajuntament de Mataró, feia públic un comunicat sobre la disconformitat respecte a les mesures que s’estan prenent a la ciutat pel fet que es mantenen precintats 128 espais pels nens que es troben a la ciutat.

Mataró, parcs infantils tancats
Gronxadors lligats per evitar-ne l’ús, al Parc Central de Mataró

Font: ACN

Si t’ha agradat llegit la notícia Mataró ajorna la decisió sobre la reobertura dels parcs infantils, també et pot interessar Pediatria i la infecció per Coronavirus.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.