Pànxing Cerdanya

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Èxit de La Cerdanya Cycle Tour

Cerdanya
101da9f11335b1d8feae2d892377b9b6.jpg
La primera edició de la cursa, celebrada el 4 de setembre, va superar amb èxit les expectatives ja que gairebé 500 ciclistes van pedalar per les carreteres de la vall pirinenca i van gaudir d’un espectacular paisatge.

Després de mesos de preparació, la primera edició de La Cerdanya Cycle Tour es va desenvolupar amb èxit gràcies a l’organització, els participants i el suport dels ajuntaments. La prova tenia dos recorreguts: l’Sport de 128km i l’Endurance de 200km. Els dos feien el mateix tram fins a Montlluís però una vegada allà, el primer tornava cap a Llívia, Puigcerdà i Alp, mentre que l’Endurance encarava el preciós bucle per la Cerdanya francesa amb les ascensions de la Llosa, Col de la Creu i Les Angles. 
 
Marc Alonso va ser el primer ciclista a completar la marxa Sport amb poc menys de 4 hores, mentre que 15 minuts més tard va arribar a meta la primera dona, Clàudia Galícia. D’altra banda, el guanyador de la marxa Endurance va ser Emili Vicente amb 6h i 30min, i Kaisa-Liisa Raiskinmäki va ser l’única dona a completar la ruta llarga amb poc més de 10 hores. 
 
En total hi va haver 480 inscrits, dels quals el 12% eren dones. La pluja del dia abans va deixar el terra força complicat en alguns trams tot i els esforços de l’organització per condicionar-lo, però aquesta pluja també va aconseguir refrescar l’ambient i que diumenge la temperatura fos ideal per pedalar. A més, per fer la ruta menys feixuga, els participants van poder gaudir de 4 avituallaments en la prova curta, i 6 a la llarga. I per fer un cap de setmana del tot ciclista, dissabte va tenir lloc la Fira del Corredor on els visitants van poder gaudir d’estands d’alguns dels patrocinadors de la cursa. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.