Pànxing Cerdanya

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Cultura – Cerdanya

‘L’atzarosa vida de Marty Bosch’, d’Antoni Prunés

Cerdanya
384a4aea3eb5f7921b6a1a0793e83ef5.jpg

Antoni Prunés i Santamaria és un apassionat per la ciència, la literatura i la música; creu en la màxima de Baden-Powell, “procura deixar el món una mica millor del que l’has trobat”, i dóna suport a l’ètica de la responsabilitat.

Ha treballat al sector privat i al sector públic, ha creat i dirigit empreses, ha desenvolupat projectes innovadors, ha transformat la seva ciutat i ha escrit un munt sobre tot això. És autor de Figues del meu paner, llibre d’articles 2008-2015, i ara presenta L’atzarosa vida de Marty Bosch.
 
L’acció de L’atzarosa vida de Marty Bosch transcorre a Platja d’Aro, la Cerdanya, el Vallès i Hamburg. La trama de la novel•la és el desencantament d’un home normal, educat, i de com la vida el mena per viaranys difícils, alguns dels quals són conseqüència de les seves decisions i d’altres són fruit de l’atzar; com a rerefons, hi ha els darrers anys de Catalunya.
 
A mig camí entre la novel·la negra i la novel·la d’aventures, l’obra conté ingredients d’ambdues: intriga, política, societat, corrupció, amor, mort i uns polsims de sexe, tot ben amanit amb la ironia pròpia de l’autor. L’estil és àgil i el llenguatge planer i desimbolt.
 

 
 

 
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.