Pànxing Cerdanya

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

Denunciat per fer volar un dron a Puigcerdà

Cerdanya
Imatge aèria de Puigcerdà. Agost de 2018. Foto: IST

Denunciat per fer volar un dron a Puigcerdà saltant-se el confinament. L’aparell volava prop de la comandància de la Guàrdia Civil.

(ACN) La Guàrdia Civil va denunciar divendres a Puigcerdà una persona perquè estava fent volar un dron de la seva propietat per una zona urbana sense la deguda autorització. A més, ho va fer saltant-se el confinament decretat amb motiu de l’emergència sanitària pel coronavirus. Un agent va observar cap a les tres de la tarda un aparell pilotat per control remot que volava prop de la comandància de la Guàrdia Civil a la capital de la Cerdanya. Va poder observar com s’allunyava cap a una urbanització propera. Dos agents del cos es van desplaçar cap al lloc on s’havia dirigit el dron. Els agents van localitzar a la porta d’un habitatge una persona que estava recollint l’aparell i que tenia diferents accessoris per al vol.
L’home va ser denunciat per incomplir el confinament i també per operar sense autorització un dron per control remot en el nucli urbà de Puigcerdà, dins l’àrea de seguretat de l’aeròdrom de la Cerdanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.