Pànxing Cerdanya

29, abril del 2024

Search
Close this search box.

29, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Puigcerdà acollirà el tradicional concert de Cap d’Any

Cerdanya
Captura-de-Pantalla-2020-12-17-a-les-11.55.56

Enguany, a causa de les restriccions per la Covid19, l’aforament del concert serà del 50% de la capacitat del teatre

El proper 1 de gener el Casino Ceretà de Puigcerdà acollirà el tradicional concert de Cap d’Any. Ens obsequiaran amb valsos i polques, a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès. El programa del concert ens portarà de l’opereta vienesa a la sarsuela catalana. Comptarà amb obres de Strauss, Franz von Suppé, Beethoven, Morera, Caparrós, Manent, Vives i Martínez-Valls.

L’Ajuntament ha reduït el preu de les entrades, que passa dels 25€ d’anys anteriors a 20€ a platea i primer pis. Les entrades de segon pis seran a 17 €. També hi ha descomptes per als majors de 65 anys, menors de 25 anys i socis de Joventuts Musicals de Cerdanya.

Puigcerdà acollirà el tradicional concert de Cap d'Any

Les entrades ja estan a la venda als webs de l’Ajuntament de Puigcerdà i a la pàgina web de compra d’entrades Codetickets.

Enguany, a causa de les restriccions per la Covid19, l’aforament del concert serà del 50% de la capacitat del teatre. Per això s’han programat dues sessions, a les 18 i a les 20.30 h, per mantenir el mateix nombre de butaques que en anys anteriors.

La sala serà desinfectada abans i després de cada concert. També s’habilitaran circuits d’entrada i sortida independents i l’ús de la mascareta serà obligatori per als majors de 6 anys.

Si t’ha agradat llegir la notícia Puigcerdà acollirà el tradicional concert de Cap d’Any, també et pot interessar llegir El Govern declara l’església de Sant Esteve de Guils Bé Cultural d’Interès Nacional.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.