Pànxing Cerdanya

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

FGC mantindrà obertes les sis estacions d’esquí que gestiona al Pirineu

Cerdanya
Pla general de l'estació d'esquí de la Molina el 24 de desembre del 2020. (horitzontal)

La companyia pública pretén així ajudar el territori a passar el “mal tràngol” que suposen les noves restriccions

Font: ACN/ La Molina



FGC mantindrà obertes les sis estacions d’esquí que gestiona al Pirineu més enllà de Reis un cop entri en vigor el confinament municipal. En primer lloc l’objectiu és “crear un mínim d’activitat econòmica al territori” per ajudar els sectors afectats per les noves restriccions de mobilitat. La finalitat sobretot es ajudar a passar el “mal tràngol” que suposen per ells les noves mesures. Segons ha explicat el director de la divisió de Turisme i Muntanya de la companyia pública, Toni Sanmartí. Així, tot reconeixent que “l’impacte hi és”, ha volgut donar un missatge d’esperança amb l’anunci de la continuïtat de l’activitat de la neu. Ha detallat especialment que aquesta es durà a terme prestant “el mínim servei”, fet que implica obrir menys pistes i remuntadors.

Cal tenir en compte que la mitjana de visitants a les pistes durant la setmana entre el 28 de desembre i el 3 de gener, ha estat de 1.842 esquiadors diaris a Boí Taüll (Alta Ribagorça), 1.390 a Port Ainé i 929 a Espot (Pallars Sobirà). Mentre, a les estacions situades a la Cerdanya i el Ripollès, afectades pel confinament perimetral, l’afluència ha estat de 924 esquiadors a la Molina (Cerdanya), 245 a Vallter 2000 i 193 a la Vall de Núria (Ripollès).


La Molina estarà oberta, amb serveis mínims

Atenent a les noves mesures de restricció a la mobilitat anunciades pel Govern de la Generalitat i el Procicat, d’aplicació a partir del 7 de gener de 2021, l’estació de La Molina per tant es mantindrà oberta per a la pràctica d’esports d’hivern a les persones que es trobin al municipi.


Informació sobre l’estat d’obertura:

A partir del 7 de gener: Horari 9 a 15h

  • Cinta parc infantil Pista Llarga
  • Telecadira Pista Llarga
  • Telecadira Cap de Comella
  • Telecabina Cadí Moixeró – tram 1 (obert de 9 a 14.30h)
  • Telecadira Torrent Negre obert fins el 10 de gener

Recordem que la compra de forfets s’ha de fer online.

Les persones que hagin adquirit forfets amb data d’utilització a partir del dia 7 de gener i que no en puguin gaudir degut a les restriccions a la mobilitat, caldrà que es posin en contacte amb el departament d’atenció al client de l’estació per a la gestió de la cancel·lació de les seves reserves: lamolina@lamolina.cat – 972 89 20 31


Si t’ha agradat llegir la notícia FGC mantindrà obertes les sis estacions d’esquí que gestiona al Pirineu, també et pot interessar Primer dia d’obertura de les estacions d’esquí catalanes

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.