Pànxing Cerdanya

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Agendes – Cerdanya
Vista aèria de la Cerdanya.
General
Desde
Dilluns
01
març
Fins
Dimecres
31
març

Agenda Cerdanya Març 2021

Cerdanya

PUIGCERDÀ

CLUB JOVE

Dijous 18 de març

18 h • VIRTUAL • Es comentarà el llibre “Bon dia tristesa”, de Françoise Sagan. Coordinació: Ester Sirvent. Organitza: Biblioteca Comtat de Cerdanya.

www.bibgirona.cat/biblioteca/puigcerda/agenda/90250?day=2021-03-18+17%3A00%3A00

CLUB LLEGIR PER PENSAR

Dissabte 20 de març

11 h • VIRTUAL • Es comentarà el llibre “La condició vulnerable”, de Joan-Carles Mèlich. Coordinació: Ester Sirvent. Organitza: Biblioteca Comtat de Cerdanya.

AUDICIONS

Del dilluns 22 al divendres 26 de març

Audicions 2n trimestre EMMIF. Podran ser en format presencial (al Museu Cerdà), on line o mixte, depenent de com evolucionin les dades de la COVID-19.

CLUB DE LECTURA

Dimarts 23 de març

20 h • VIRTUAL • Es comentarà el llibre “Crònica d’una ciutat”, de PandelisPrevelakis. Organitza: Biblioteca Comtat de Cerdanya.

PARTIT HOQUEI GEL CALENDARI MARÇ 2021

PUJADA AL CAMPANAR DE SANTA MARIA

De dilluns a divendres

De 09.30 h a 13.30 h (última pujada) Preu: 1,5€. Nens fins a 12 anys gratuït.

ÀREA DE JOVENTUT

Si vols més informació o inscriure a les activitats de l’Àrea de Joventut ho pots fer a través del 620 18 33 40 (pots enviar whatsapp), al 972 88 21 21 o enviant un correu electrònic a

joventut@puigcerda.cat

També ens trobaràs presencialment a: Plaça Regne de Mallorca s/n (baixos) Puigcerdà.

EXPOSICIÓ

Permanent

MUSEU CERDÀ • “La Casa Cerdana”: Recreació d’un típic mas Cerdà. Podreu veure com era l’estil de vida de les famílies rurals cerdanes dels s. XIX i XX. Visitareu els seus principals espais, on es desenvolupaven tant les activitats familiars, com laborals (l’era, el badiu i els pallers, entre d’altres). Apreciareu els materials constructius de l’època i la seva evolució. Un viatge pel segle passat.

TALLER D’ARTS MUNICIPAL

Ceràmica, dibuix, pintura, escultura, disseny per ordinador. Més info: C/ Raval de les Monges, 17  al costat del safareig o Tel. 972 88 11 89.

FUNDACIÓ ADIS

Més info: C/ Reg Sant Agustí, 7 o Tel. 972 88 01 06

www.fundacioadis.orgadis@fundacioadis.org

ASSOCIACIÓ DE COMERÇ

De dimarts a divendres

de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h

Dissabte

de 10 h a 13.30 h i 16.30 h a 20.30h

Diumenge

de 10h a 14h

acpuigcerda@gmail.com

PARC CADÍ MOIXERÓ

SORTIDA AMB RAQUETES DE NEU

Diumenge 7 de març

9 h • CENTRE DE TALLÓ – BELLVER DE CERDANYA • La neu és una de les millors superfícies on observar els rastres de la fauna dels Pirineus. Aquestes marques i senyals ens indicaran quines espècies conviuen amb nosaltres al Parc Natural i quins són els seus moviments. A càrrec d’Àngel Bonada, de Taigà, natura als Pirineus. Durada: migdia. Preu: 7,20 € (menors de 12 anys i jubilats – 6 €). Lloguer de raquetes i pals: 9 €. Nota: Si en teniu, porteu prismàtics i guies de camp. És aconsellable que no porteu el vostre gos. Sortida amb cotxes propis.

pncadimoixero@gencat.cat

EXCURSIÓ

Dissabte 20 de març

9 h • PLAÇA DE L’AJUNTAMENT- RIU DE CERDANYA • AVETS CENTENARIS DE RIU DE CERDANYA. Sortida circular des de el refugi del Serrat de les Esposes per anar a veure una avetosa i, en especial, uns avets centenaris, amb troncs que fan més de 4 metres de circumferència. Acompanyats per Carles Llonch, de Caminar i Conèixer. Preu: 6 € (menors de 12 anys i jubilats – 5 €). Notes: Cal portar roba i botes de muntanya, guants, gorro o barret, botes de muntanya, ulleres de sol, protecció solar, aigua i quelcom per menjar. Sortida amb cotxes propis. Edat mínima: 12 anys i acostumats a caminar per muntanya.

pncadimoixero@gencat.cat

SENDERISME

Diumenge 21 de març

9.30 h • CENTRE DE TALLÓ – BELLVER DE CERDANYA. LES TRES FONTS D’URÚS • Descoberta per una de les zones més màgiques de Cerdanya, on descobrirem els boscos de la zona de l’obaga i les diferents fonts d’aigua que hi neixen. Acompanyats per Roger Escarré Castillo, de Penyes Altes Outdoor Services. Preu: 6 € (menors de 12 anys i jubilats – 5 €).Notes: . Cal portar roba i calçat adequat per caminar per muntanya, ulleres de sol, protecció solar, aigua i quelcom per menjar. Sortida amb cotxes propis.

pncadimoixero@gencat.cat

Diumenge 28 de març

8.30 h • CENTRE DE TALLÓ – BELLVER DE CERDANYA. DESCOBERTA DE LA VALL DE PI • Descoberta per una de les valls amb més encant de Cerdanya, com és la Vall de Pi, on recorrerem per dins d’avetoses, rierols i per un dels emblemes de la vall, la Roca Foradada. Acompanyats per Roger Escarré Castillo, de Penyes Altes Outdoor Services. Preu: 6 € (menors de 12 anys i jubilats – 5 €). Notes: Cal portar roba i calçat adequat per caminar per muntanya, ulleres de sol, protecció solar, aigua i quelcom per menjar.Sortida amb cotxes propis.

pncadimoixero@gencat.cat

EXPOSICIONS PERMANENTS

CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL PARC NATURAL DEL CADÍ-MOIXERÓ I EL SEU ENTORN • Bellver de Cerdanya. El Centre de Talló pretén donar a conèixer el patrimoni a través de diverses exposicions. També podreu conèixer el Parc natural del Cadí-Moixeró a vista d’ocell, amb la maqueta 3D. A més, el Centre de Talló ofereix un munt d’activitats per conèixer el parc i el seu entorn. Tel. 973 510 802

centredetallo@bellver.org    bellverecoturismecerdanya.org

CASA DEL RIU • Martinet de Cerdanya. Centre d’interpretació sobre els ecosistemes fluvials, el bosc de ribera i la fauna. Complementa l’exposició un observatori de fauna, a la confluència dels rius Segre i Bastanist i l’itinerari de la llúdriga.

Tel. 973 51 50 12

info@bunquermartinet.netwww.facebook.com/casadelriu

PARC DELS BÚNQUERS DE MARTINET I MONTELLÀ • Una proposta diferent que recupera la memòria històrica, a través d’un muntatge museogràfic i un recorregut per algun dels búnquers que formen part de la línia de defensa dels Pirineus.

Tel. 973 51 50 12

info@bunquermartinet.net   www.bunquersmartinet.net

DISCOVER PYREENES

RAQUETES  DE NEU

Dissabte 6 i diumenge 7

Dissabte 13 i diumenge 14

Dissabte 20 i diumenge 21

Dissabte 27 i diumenge 28

SORTIDES GARANTITZADES tan Nivell Familiar com Nivell d’Adults. PORTAL DE RESERVES D’ACTIVITATS

discoverpyrenees.com/activitats

KARTING EL PLA

ACTIVITATS DE KARTS

Estem preparant múltiples activitats per març 2021. Cursos de kart i moto per nens i adults de diferents nivells, carreres de grup, carreres de resistència, trobades i altres activitats.

kartingelpla.com

BOLVIR

EXPOSICIÓ

Permanent

MUSEU ARQUEÒLOGIC EL CASTELLOT DE BOLVIR • Exposició de fotografia del Sr. Joan Ganyet i Solet que porta per títol “TRACES”.

www.bolvir.cat

BELLVER DE CERDANYA

Per consultar agenda actualitzada del municipi:

www.bellver.org

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.