Pànxing Cerdanya

29, abril del 2024

Search
Close this search box.

29, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Après-ski per fer una copa o ballar a la Cerdanya

Cerdanya
apres-ski
Ens trobem de ple en una nova temporada de neu. I quan les pistes tanquen a les 5 de la tarda comença el torn de les activitats après-ski. Avui ens fixem en alguns dels locals de la Cerdanya on podem a anar a fer un còctel o un combinat amb música de fons a alt volum, o perquè no, espais on canviar una pista d'esquí per una pista de ball.

Molts anys enrere parlar d’après-ski a la Cerdanya era fer-ho d’un dels millors del Pirineu. Molta oferta, molta varietat i molts turistes o veïns de la comarca gaudint-lo fins a altes hores de la matinada. Actualment, però, l’après-ski i el món de la nit ha canviat, segurament no és tan massiu, però igualment continua sent ben variat a la nostra comarca.

Aquests darrers caps de setmana ens hem aventurat per diferents locals nocturns de la Cerdanya i això és el que hi hem vist. Us convidem al fet que, si aquest dissabte vinent us ve de gust anar a fer una copa, tingueu una mica més clar quin ambient hi trobareu o quina música hi escoltareu, en funció del local escollit. Som-hi!

L’Antiga

Públic força juvenil, però els qui ja són més grandets no hi desentonem gens ni mica. Client que arriba sobretot de Puigcerdà, però amb una presència del públic de l’Alta Cerdanya important. Música dance actual amb algun hit de moda llatí. Situat al polígon de Sant Marc, el de l’entrada a Puigcerdà.

aprés-ski

L’Avalanche

Una cocteleria com il faut. Bona decoració, millor música, amb un ambient tranquil entorn d’una barra llarga que n’és el gran tren identificatiu. No hi falta cap raconet per xerrar tranquil·lament. Amb agenda de concerts de petit format que fan de l’Avalanche un local de visita imprescindible entre el públic més aviat adult i de procedència diversa: de la Cerdanya, de segona residència, el turista de pas… En ple centre de Puigcerdà, a tocar de la plaça del Call.

après-ski

El Badiu

Local per a tardes i nits, amb restaurant i pizzeria. Hi ha una mica de tot, però hi predomina un ambient molt juvenil, amb barreja molt heterogènia de públic local de la comarca i el de segona residència. Música actual en un local gran amb dues barres.

Situat als afores de Puigcerdà, en un trencant de la carretera C-162, a prop de Queixans, terme municipal de Fontanals.

La Bolera de la Molina

Un clàssic de l’après-ski a la Cerdanya. Un espai polivalent que com el seu nom apunta permet jugar a bitlles, fet únic a la Cerdanya. A més, es pot prendre alguna cosa, escoltar música, xerrar… Ideal per a passar una estona amb la parella, família o amics. Hi predomina el veí de la Molina i l’esquiador o turista que ve a esquiar i s’allotja a la zona. Hi ha futbolí, màquines recreatives… El trobareu a Pista Llarga de la Molina.

La Cantina Chill-out Masella

Espai musical obert amb servei de bar que funciona durant les sessions d’esquí nocturn que programa Masella les nits dels dijous i els dissabtes. Normalment de mitjans de desembre a inicis de febrer. Programació de diferents DJ en directe. Ambient esquiador. Cal anar abrigat!

La Confianza

Un bon local, amb una decoració que capta l’atenció del qui hi entra per primera vegada. Diversos espais i ambients ideals per a petar la xerrada amb amics i prendre un combinat. O menjar alguna tapa o, per què no, sopar. No hi ha una pista de ball com a tal, però hi ha música molt variada i sempre hi ha qui acaba movent el cos al ritme del hit del moment. Públic molt variat i ambient en general tranquil, també client de l’Alta Cerdanya. Hi ha futbolí, billar, dards… A peu de la carretera entre Puigcerdà i La Guingueta d’Ix (Bourg-Madame).

L’Èpic

Un autèntic pub de poble, amb música variada, amb ambient de copes i tertúlies entre amics i amigues. Acollidor i agradable, sense pretensions, amb públic heterogeni, però sobretot joves (i no tan joves) de la zona de Bellver de Cerdanya i pobles de la rodalia. No és una discoteca, seria petita, però si la nit ho demana… es balla i punt. Situat a l’entrada de Bellver de Cerdanya.

Nòrdic

Arquitectònicament, deu ser el local més acollidor i d’estil muntanyenc de la Cerdanya. Ambient animat, públic molt heterogeni tant en edat com en procedència. El mateix podem dir de la música. En conjunt: un espai agradable per anar-hi amb amics o la parella a prendre alguna cosa i, per descomptat, per anar a ballar una mica. Als afores de Puigcerdà, pel camí de l’antiga farinera.

La Nuit

Un local de dos ambients clarament diferents. Al pis de dalt, música 100% llatina, ideal per anar a ballar bachatas, salsa, merengue, cúmbia… Públic d’origen llatinoamericà de totes les edats. Música de volum molt alt i barra un xic petita. A l’espai a peu de carrer, planta zero, música electrònica i ambient “reggaeton”. Al polígon Sant Marc de Puigcerdà.


Doncs bé, aquí teniu la relació dels pubs, sales de ball i discoteques considerats com a tals, però és cert que també hi ha bars que, sense ser definits com a musicals, ben bé poden servir-nos com a locals d’après-ski. En podem parlar en una altra ocasió.

Si els hem identificat com a espais après-ski és perquè ens trobem en plena campanya de neu, però tots ells (excepte el Chill out Masella) funcionen la resta de l’any.

Si considereu que hi falta algun local o establiment estarem encantats que ens ho feu saber en el post d’aquest article que hem publicat a les xarxes del Pànxing Tot Cerdanya. Us hi animeu?

Si t’ha agradat llegir l’article Après-ski per fer una copa o ballar a la Cerdanya, també et pot interessar llegir Puigmal 2900 es prepara per a la seva segona temporada de reobertura.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.