Pànxing Cerdanya

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Agendes – Cerdanya
Captura de Pantalla 2021-09-28 a les 13.04.03
Agenda d’esports, Oci i activitats
Desde
Divendres
08
octubre
Fins
Diumenge
10
octubre

15è Trofeu Internacional de Curling a Puigcerdà

Cerdanya
Els dies 8, 9 i 10 d'octubre se celebrarà la quinzena edició del trofeu que es va ajornar l'any passat per culpa de la pandèmia de la Covid-19.

Els dies 8, 9 i 10 d’octubre, Puigcerdà acollirà a més de 20 equips provinents d’Escòcia, Letònia, França, Eslovènia, Suïssa, Itàlia, Andorra, Estats Unitas, Aragó, Euskadi i Catalunya en la XV edició del Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà.

El Curling Puigcerdà Pànxing organitza una nova edició d’aquesta competició que, com és habitual, es desenvolupa a la pista de gel del Club Poliesportiu de Puigcerdà. El Trofeu Internacional de Curling Vila de Puigcerdà s’ha convertit en un referent i en una de les proves més importants d’aquest esport al sud d’Europa.

Amb aquesta prova, el Curling Puigcerdà Pànxing dona el tret de sortida a una nova temporada del curling cerdà.

La prova començarà divendres a la tarda i es desenvolupa al llarg del cap de setmana, en diferents rondes de partits, fins al diumenge dia 10, a primera hora de la tarda, que serà quan es jugarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (que és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del curling), també s’han organitzat diversos esdeveniments de caràcter social per a tots els participants.

Aquest trofeu és possible gràcies a la feina que realitzen els membres del Curling Puigcerdà Pànxing, de forma voluntària, així com al suport que l’entitat rep del Club Poliesportiu de Puigcerdà i de diferents institucions com ara l’Ajuntament de Puigcerdà, la Diputació de Girona, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, el Pànxing Comunicació, Refilat i Propamsa.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.