Pànxing Cerdanya

29, febrer del 2024

Search
Close this search box.

29, febrer del 2024

Agendes – Cerdanya
IMG_0261
Agenda d’esports
Dilluns
01
gener

73a edició del Descens Infantil de La Molina

Cerdanya
Amb l'arribada de l'any nou arriba també una de les tradicions més arrelades a l'estació d'esquí de La Molina. Un gran nombre de famílies es reuniran a la Pista Llarga per participar en el tradicional Descens Infantil de La Molina.

L’1 de gener del 2024, el Descens Infantil de La Molina arribarà a la seva 73a edició, i de nou, famílies senceres es reuniran per gaudir d’una cursa protagonitzada per infants en edats compreses entre els pocs mesos i els sis anys. Pares, mares, petits i petites utilitzaran tota mena d’enginys per poder prendre part a la sortida i completar el tradicional traçat que suposarà un dels primers reptes de l’any.

Aquesta cursa l’organitza cada any un grup de veïns del poble i voluntaris vinculats a La Molina i amb la col·laboració de l’Escola Poliesportiva, la mateixa estació d’esquí de La Molina i l’Ajuntament d’Alp.

Es tracta d’un esdeveniment amb una història entranyable que es remunta al 1950, quan es va celebrar per primera vegada. Any rere any, el dia 1 de gener es tornarà a convertir en la cita més festiva de l’esquí a La Molina.

Informació, reglament i inscripcions (limitades) a www.descensinfantil.cat

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.