Pànxing Cerdanya

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Agendes – Cerdanya
Captura de Pantalla 2021-10-11 a les 11.47.28
Mercats
Desde
Dissabte
06
novembre
Fins
Diumenge
07
novembre

Fira Ramadera de Puigcerdà

Cerdanya
Aquest any, el lema de la fira és el Concurs i la Fira de Cavalls, on se celebra la mostra de bestiar equí més important del país, que ascendeix a un miler de caps de bestiar. Aquest tradicional concurs, tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre.

L’Associació de Criadors de Cavalls de la Cerdanya i els ramaders de la comarca són els principals protagonistes d’aquest certamen, que es complementa amb les diferents parades de la fira multisectorial.

La fira l’organitza l’Ajuntament de Puigcerdà amb el suport de l’Associació de Criadors de Cavalls de la Cerdanya, el Consell Comarcal de la Cerdanya, la Diputació de Girona, l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, el Departament d’Agricultura i al seva oficina comarcal, “La Caixa”, Cadí i diversos ajuntaments, entitats, empreses i particulars de la comarca.

El concurs i al fira de cavalls esdevé la mostra de bestiar equí més important del país amb una xifra al voltant del miler de caps de bestiar.

La Fira del Cavall de Puigcerdà és una de les més important d’Europa. En aquesta fira s’hi pot trobar més de 1.000 exemplars de la raça autòctona del Pirineu. Es realitza el concurs morfològic per categories com terçones, egües amb pollí, terçons, quartons, millor ramaderia de la Cerdanya… i el diumenge la Fira de Bestiar on compradors de tota Europa aprofiten per adquirir els millors exemplars.

També hi ha l’oportunitat per fer una bona passejada al voltant del llac mentre gaudeixes del seu mercat i les paradetes amb diversos productes.

Per més informació a: www.puigcerda.cat

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.