Pànxing Cerdanya

4, març del 2024

Search
Close this search box.

4, març del 2024

Agendes – Cerdanya
Jordi Pere Cerda
Agenda cultural
Divendres
04
novembre

Sopar homenatge a Jordi Pere Cerdà

Cerdanya

El 4 de novembre de 2020 va ser el centenari del naixement de Jordi Pere Cerdà, pseudònim d’Antoni Cayrol, nascut a Sallagosa.

Jordi Pere Cerdà, va ser una persona compromesa amb la llengua catalana i amb el territori, cosa que es va traduir amb una obra literària que donava a conèixer els trets cerdans de llengua, natura, socials… El podem recordar per molts fets significatius: la Librairie de Catalogne a Perpinyà, on hi va viure des del 1960, i diversos premis que reconeixien tant la seva narrativa com la lírica i la dramatúrgia, com ara el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes atorgat per Òmnium el 1995 i la Creu de Sant Jordi el 1986.

Donades les circumstàncies de la COVID, no ha estat possible poder-ne fer una celebració fins enguany. Però ara, Òmnium Cerdanya volem recordar la seva obra fent un trajecte personal i literari durant un sopar amb recitacions del poeta.

Programa d'activitats
4 de novembre, 2022
8:30 pm

Sopar homenatge

Restaurant Chez Planes - Saillagouse

Maria Àngels Terrones, directora de la biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà, serà l’encarregada de conduir l’acte, i Manel Figuera, conegut escriptor de la comarca, ens farà la presentació de l’autor. També comptarem amb la presència de Blanca de Llobet, membre de la junta directiva nacional d’Òmnium Cultural, que ens parlarà sobre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, i d’Eric Planes, qui va ser president de l’associació que gestionava l’escola Jordi Pere Cerdà de Sallagosa.

Aquelles persones que ho vulguin, podran participar, durant el sopar, llegint narrativa de Jordi Pere Cerdà, l’escriptor nord-català més popular de tots els temps.

El preu del sopar és de 25 €

Les reserves es poden fer fins el dia 1 de novembre al telèfon d’Òmnium Cerdanya 618 297 413 o bé a cerdanya@omnium.cat.

Podeu consultar el menú aquí.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.