Pànxing Cerdanya

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

La Cerdanya digitalitza el seu patrimoni local per oferir visites virtuals en 360 graus

Cerdanya
Patrimoni
L'àrea de turisme de l'ens comarcal preveu mostrar l'interior una quinzena d'espais religiosos amb aquesta tecnologia

L’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya treballa en la creació de nous recursos digitals que ajudin a posar en valor el patrimoni local de la comarca. D’aquesta manera, aquests dies s’estan fent fotografies en 360 graus per poder oferir tours virtuals a l’interior de quinze espais religiosos de la zona, els quals es podran visualitzar a través de diferents dispositius mòbils. Aquesta acció forma part de l’àmbit d’actuacions de “Patrimoni Obert” del projecte ‘PECT Costa Brava Pirineu de Girona: Natura, cultura i intel·ligència en xarxa’. Concretament, s’ha previst obtenir instantànies de més de 120 elements patrimonials, ja siguin de caire religiós, arquitectònic o natural.

patrimoni
L’interior de l’església de Sant Climent de Talltorta, a Bolvir, serà un dels indrets que es podran visitar virtualment – Turisme Cerdanya

Patrimoni local al mòbil

Un cop es tinguin totes les imatges i tours virtuals ubicats al web de Turisme Cerdanya, es procedirà a renovar i adaptar les cartelleres dels diferents espais fotografiats i s’inserirà el codi QR que en permetrà la visualització. D’aquesta manera qualsevol persona que disposi d’un dispositiu mòbil podrà veure’n l’espai interior.

Si t’ha agradat llegir la notícia La Cerdanya digitalitza el seu patrimoni local per oferir visites virtuals en 360 graus, també et pot interessar “L’Escola Balla”, el curs pioner de danses tradicionals a les escoles de la Cerdanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.