Pànxing Cerdanya

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Cultura – Cerdanya

El Carnestoltes tradicional de Bellver de Cerdanya ha estat anomenat cerdà de l’any 2017

Cerdanya
4963dc3efdc429d22dc01efe09f9de84.jpg
El passat 29 d’abril es va proclamar el nou Cerdà de l’Any 2017, en la XXXII edició de la cerimònia. El guanyador va ser el Carnestoltes tradicional de Bellver de Cerdanya, que va obtenir 302 vots. Els altres dos finalistes van ser l’Associació Tous Azimuts i la Ruta de les Tres Nacions, que van obtenir 275 i 162 vots respectivament.

L’acte va tenir lloc al local social de Prats i Sansor i va estar ambientat amb la música a càrrec dels Grallers d’Alp i les proses dels autors premiats als Jocs Florals d’Alp. Van ser-hi presents diferents autoritats, com el Sr. Jordi Rossell Ginesta, alcalde de Prats i Sansor, el seu tinent d’alcalde, Sr. Jordi Carbonell, el Sr. Albert Piñera i Brosel, alcalde de Puigcerdà, i el representant del Consell Comarcal Sr. Pere Valiente.
 
La nova edició del Cerdà de l’Any 2018 ja està oberta, i qualsevol resident a la comarca i ajuntaments poden enviar propostesde candidats a: Ieceretans@gmail.com, adjuntant el currículum que permetrà al jurat escollir els tres nous finalistes. Així mateix, tota persona interessada a formar part del jurat o de l’equip de preparació de la cerimònia ho pot fer saber al mateix e-mail. La festa de la pròxima edició es farà a Estavar l’any vinent.
 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.