Pànxing Cerdanya

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Cultura – Cerdanya

El Museu de Llívia amplia l’oferta del programa “Descobrir Llívia”

Cerdanya
visita fites 01
De les visites guiades al museu, al patrimoni de Llívia i "vins amb història" s'hi ha afegit, enguany, "cada fita, una història; l'enclavament de Llívia".

El Museu de Llívia ha ampliat, enguany, l’oferta del programa “Descobrir Llívia”. El museu ha dissenyat, per aquest 2023, fins a 4 propostes diferents de visites guiades, amb la incorporació de la novetat de les visites “cada fita, una història; l’enclavament de Llívia”. Aquest producte s’afegeix a les propostes ja existents, “l’entorn patrimonial del museu”, “Les 5 icones de Llívia” i “Vins amb història”.

“Cada fita, una història; l’enclavament de Llívia” és un recorregut per diferents fites del municipi (de la 21 a la 14, tot passant pels nuclis de Gorguja i Gorguja petit). La situació geogràfica de Llívia, està envoltada per l’Estat francès. Aquesta peculiaritat territorial és conseqüència d’uns tractats històrics dels anys 1659 i 1660 (dels Pirineus i de Llivia), i de l’any 1866 (Baiona). El Museu de Llívia ha incorporat aquesta temàtica dins de la seva oferta de visites guiades, oimés ara que el servei llivienc ja prepara la inversió que ha de suposar la creació del nou espai museístic a la Torre Bernat de So, on s’explicarà, precisament, l’enclavament de Llívia.

Dotze visites guiades a l’agost

El museu posa a diposició dels visitants i les persones que ho desitgin, aquest mes d’agost, fins a dotze sortides guiades dins del programa “Descobrir Llívia”. Disposeu de més informació: www.museullivia.net

En el document, es destaquen totes les sortides programades. Cal recordar que algunes d’aquestes visites suposen pujar al Castell o fer recorreguts de més de 7 quilòmetres. Per tan, cal anar ben equipats i ben calçats. Es pot consultar les característiques d’aquestes visites al web del museu, al telèfon d’informació del museu (972 89 63 13) o al web municipal: www.llivia.org

Totes les visites comencen a les 10h. El punt de sortida és a l’oficina del museu. Cal tenir present que per a participar d’aquesta activitat cal haver-se inscrit prèviament. Per fer-ho, cal trucar al telèfon d’informació del museu: 972 89 63 13.

Programa de visites “Descobrir Llívia”

ENTORN PATRIMONIAL DEL MUSEU

Museu i farmàcia, conjunt de l’església i fòrum

Dies: 4, 10 i 17 d’agost, i 1 de setembre – 10h

Organització: Museu de Llívia

LES 5 ICONES DE LLÍVIA

Museu i farmàcia, conjunt de l’església, fòrum, castell i enclavament

Dies: 5, 11 i 19 d’agost, i 2 de setembre – 10h

Organització: Museu de Llívia

VINS AMB HISTÒRIA

Museu i celler Llivins

Dies: 12 i 26 d’agost – 10h

Organització: Celler Llivins i Museu de Llívia

CADA FITA UNA HISTÒRIA; L’ENCLAVAMENT DE LLÍVIA

Visites entre les dites 21 i 14, nuclis de Gorguja i Gorguja petit

Dies: 18 i 25 d’agost – 10h

Organització: Museu de Llívia

Font: Àrea de Comunicació – Ajuntament de Llívia

Si t’ha agradat llegir El Museu de Llívia amplia l’oferta del programa “Descobrir Llívia”, també et pot interessar llegir Arrenca el 14è Cerdanya Film Festival amb 150 pel·lícules i l’estrena d’”Estols”, de Xavier Moreno.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.