Pànxing Cerdanya

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Cultura – Cerdanya

Elecció del Cerdà de l’Any 2017

Cerdanya
873c79d996a948884f526128af207b28.jpg

És el moment d’escollir el Cerdà de l’Any 2017, i fins al 21 d’abril de 2018 podeu participar en l’elecció.

La selecció del Cerdà de l’any 2017 arriba a l’última etapa. Després d’haver estudiat les candidatures que van ser publicades al Pànxing del mes de febrer 2018, i conscient del gran mèrit de tots els candidats, el jurat ha seleccionat els tres següents finalistes:
 
Carnestoltes Tradicional de Bellver de Cerdanya
Ruta de les 3 nacions
Associació «Tous Azimuts»
 
El jurat està constituït per la Sra. Mercè Arroyos (Bellver de Cerdanya), la Sra. Maria-Lluise Berjoan (Oceja), la Sra. Maria del Carmen López Vigué (Puigcerdà), la Sra. Marie Malé Suzy (Sallagosa), el Sr. Joan-Lluis Marty (La Guingueta), la Sra.Silvia Orriols (Llívia), el Sr. Claude Peyrato (Santa Llocaia), la Sra. Sandrine Peyrato (Vilanova- Angostrina), el Sr. Jordi Pont Tor (Das) i la Sra. Dolors Vidal (Puigcerdà).
 
Votació Cerdà de L’Any 2017:
Fins al 21 d’abril, tota persona que visqui a la Cerdanya pot enviar el seu vot per e-mail a: ieceretans@gmail.com, precisant nom, cognoms, adreça i població. També es pot votar als Ajuntaments de la Cerdanya.
 
El diumenge 29 d’abril de 2018, l’Ajuntament de Prats i Sansor a les 17.00h. ens fa l’honor d’acollir en el Local Social la XXXII cerimònia del Cerdà de l’any 2017. Agraïm a l’Ajuntament d’Alp per haver rebut els dos darrers anys la cerimònia del Cerdà de l’Any, i donem les sinceres gràcies al seu Alcalde Excm. Sr. Ramon Moliner Serra, a la seva junta de govern i al seu personal.
 
Durant la cerimònia, cada finalista presentarà la seva obra per mitjà d’un suport audiovisual. També es donarà a l’acte un toc cultural recitant les obres de dos escriptors cerdans premiats als Jocs Florals d’Alp, tindrem les actuacions de Ramon Solà, de Meritxell Bausells, del guitarrista Edu Palomares, i l’amable col·laboració dels Gegants i Grallers d’Alp.
 
Un suculent bufet serà ofert gràcies als nostres patrocinadors/col·laboradors: Hotel Moixeró, Construccions Silla, Tot Funciona, Cerdanya Resort, TXELL, Gasoil EmCat, Cal Bieló, Rovira vins i licors. Moltíssimes gràcies a tots per fer possible una nova Edició del Cerdà de l’Any.
 
Aquest any, el nostre cartell publicitari, creat per la Sra. Stéphanie Deljarry, del Servei de comunicació de la Communauté des Communes Pyrénées-Cerdagne, posa a l’honor l’Hospital de Cerdanya, el qual contribueix al benestar de tots els cerdans.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.