Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

Històries de la meva vida, d’en Joan Cabanas

Cerdanya
d5b612e1b22c50b28c4d19a0857f7137.jpg

Un llibre de memòries compost per dos volums on l’autor, Joan Cabanas, fa un viatge per la seva vida amb una anàlisi acurada d’aquells fets de la història recent que van influir, directament o indirecta, en la seva vida.

El primer volum d’Històries de la meva vida arrenca amb la Guerra Civil a Vic, on vaig néixer. Parlo del meu pare, de la meva mare i del nostre trasllat l’any 1940 i, acabada la guerra, a Barcelona, del desenvolupament del negoci del meu pare i dels meus anys d’escola. Repasso la meva joventut i l’enamorament de la que seria la meva esposa. El volum acaba amb el meu casament, amb 25 anys. Llibre àmpliament documentat amb cartes, escrits, catàlegs i moltes fotografies, les d’aquest primer volum, quasi totes, en blanc i negre.
 
El segon volum arrenca el 1962 i recorre la història fins al 1990, als meus 55 anys, aproximadament. Aquest segon volum és una descripció de la vida, de la lluita titànica pel desenvolupament del negoci, del naixement dels meus fills, dels innumerables viatges amb amics i viatges comercials. Torna a destacar l’important recull de fotografies, ja en color, i cartes, poesies, documents…

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.